Debrecen Pangiriman Kembang

Debrecen salah siji kutha paling tuwa ing Hongaria ngadeg taun 1235. Ing padang rumput pengunjung bisa ndelok anyelir mini, aster lan verbena sing mekrok ing mangsa semi lan panas. Mawar uga populer, bareng karo tulip lan lili. Padang rumput uga omah kanggo salvia abang lan biru.

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 110.80

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Serenade
USD 153.64

Serenade

Anggrek

Tentrem
USD 88.64

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 110.80

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Apik Banget
USD 88.64

Apik Banget

6 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 88.64

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 153.64

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kabingungan
USD 153.64

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Prasojo Sing Endah
USD 88.64

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Leren Dhisik
USD 88.64

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kasombongan
USD 124.10

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisnane Wanito
USD 88.64

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA