Debrecen Pangiriman Kembang

Debrecen salah siji kutha paling tuwa ing Hongaria ngadeg taun 1235. Ing padang rumput pengunjung bisa ndelok anyelir mini, aster lan verbena sing mekrok ing mangsa semi lan panas. Mawar uga populer, bareng karo tulip lan lili. Padang rumput uga omah kanggo salvia abang lan biru.
Kaendahan Sing Alus
USD 96.83

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 96.83

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisnane Wanito
USD 96.83

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 154.93

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Nyawiji
USD 135.57

Nyawiji

24 mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 96.83

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 96.83

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Godha
USD 96.83

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Urip Sing Nyenengake
USD 111.36

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 96.83

Bangga

12 Mawar

Kabingungan
USD 154.93

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Enom
USD 96.83

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 154.93

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Enak
USD 154.93

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Utomo
USD 135.57

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 154.93

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Wiwitan Kekancan
USD 135.57

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Apik-apik
USD 96.83

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top