Pangiriman kembang seger kang cepet in India. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing New Delhi lan 422 kuta ing India

Kembang tansah duwe peran sing gedhe neng budayane wong India, lan duwe peran gedhe marang ekosistem rapuh neng India. Kembang-kembang kaya melati, mawar, lan teratai diwenehne minangka berkah keberuntungan, dene kembang-kembang abang, emas, lan putih digunakne ing perayaan mantenan sing suwene seminggu. Kembang uga digawe neng upacara agama lan kanggo pengobatan. Kembang melati lan sailan digawe warga India kanggo ngobati penyakit medis sing beda-beda, dene kembang teratai digawe upacara keagamaan Hindu. Kembang teratai uga didadekne hadiah kanggo ngrayakne panguripan sing murni, indah lan abadi. Kembang teratai uga dadi kembang nasional India, lan isa ditemokne ing ibukota New Delhi. Nalika wulan-wulan musim semi, India meriah merga ana Festival Kembang Internasional ing Sikkim, ora mung teratai teratai lan melati sing dipamerne nanging uga ana kembang-kembang kang indah liyane saka India.

Buket Misuwur ing India

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

    
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

    
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

    

Tawaran Khusus: Ayu

Duwe anak wadon utawa putu wadon arep umur enembelas? Buket apik iki cocok kanggo cah wadon. 12 mawar putih rada krem iki ditata ing sekitare buket anyelir miki wernane jambon, sing ing saben batang anyelir ana kembange luwih teka siji, awakmu isa ngandalne karangan kembang iki mesti isa mekar apik suwe. Karangan kembang iki ora mung kondang kanggo cah wadon, nanging uga cocok dikirim ing Dina Ibu, utawa Dina Mbah Putri. Kondang ing kuta-kuta Bangalore (बैंगलोर)   Calcutta (कलकत्ता)   Chennai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Mumbai (मुम्बई) . Karangan kembang iki isa ditambahi vas.
Informasi