Pangiriman kembang seger kang cepet in India. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing New Delhi lan 422 kuta ing India

Kembang tansah duwe peran sing gedhe neng budayane wong India, lan duwe peran gedhe marang ekosistem rapuh neng India. Kembang-kembang kaya melati, mawar, lan teratai diwenehne minangka berkah keberuntungan, dene kembang-kembang abang, emas, lan putih digunakne ing perayaan mantenan sing suwene seminggu. Kembang uga digawe neng upacara agama lan kanggo pengobatan. Kembang melati lan sailan digawe warga India kanggo ngobati penyakit medis sing beda-beda, dene kembang teratai digawe upacara keagamaan Hindu. Kembang teratai uga didadekne hadiah kanggo ngrayakne panguripan sing murni, indah lan abadi. Kembang teratai uga dadi kembang nasional India, lan isa ditemokne ing ibukota New Delhi. Nalika wulan-wulan musim semi, India meriah merga ana Festival Kembang Internasional ing Sikkim, ora mung teratai teratai lan melati sing dipamerne nanging uga ana kembang-kembang kang indah liyane saka India.

Buket Misuwur ing India

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

    
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

    

Tawaran Khusus: Ayu

Duwe anak wadon utawa putu wadon arep umur enembelas? Buket apik iki cocok kanggo cah wadon. 12 mawar putih rada krem iki ditata ing sekitare buket anyelir miki wernane jambon, sing ing saben batang anyelir ana kembange luwih teka siji, awakmu isa ngandalne karangan kembang iki mesti isa mekar apik suwe. Karangan kembang iki ora mung kondang kanggo cah wadon, nanging uga cocok dikirim ing Dina Ibu, utawa Dina Mbah Putri. Kondang ing kuta-kuta Bangalore (बैंगलोर)   Calcutta (कलकत्ता)   Chennai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Mumbai (मुम्बई) . Karangan kembang iki isa ditambahi vas.
Informasi