Pangiriman kembang seger kang cepet in India. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing New Delhi lan 422 kuta ing India

Kembang tansah duwe peran sing gedhe neng budayane wong India, lan duwe peran gedhe marang ekosistem rapuh neng India. Kembang-kembang kaya melati, mawar, lan teratai diwenehne minangka berkah keberuntungan, dene kembang-kembang abang, emas, lan putih digunakne ing perayaan mantenan sing suwene seminggu. Kembang uga digawe neng upacara agama lan kanggo pengobatan. Kembang melati lan sailan digawe warga India kanggo ngobati penyakit medis sing beda-beda, dene kembang teratai digawe upacara keagamaan Hindu. Kembang teratai uga didadekne hadiah kanggo ngrayakne panguripan sing murni, indah lan abadi. Kembang teratai uga dadi kembang nasional India, lan isa ditemokne ing ibukota New Delhi. Nalika wulan-wulan musim semi, India meriah merga ana Festival Kembang Internasional ing Sikkim, ora mung teratai teratai lan melati sing dipamerne nanging uga ana kembang-kembang kang indah liyane saka India.

Buket Misuwur ing India

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

    
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

    
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Ayu

Duwe anak wadon utawa putu wadon arep umur enembelas? Buket apik iki cocok kanggo cah wadon. 12 mawar putih rada krem iki ditata ing sekitare buket anyelir miki wernane jambon, sing ing saben batang anyelir ana kembange luwih teka siji, awakmu isa ngandalne karangan kembang iki mesti isa mekar apik suwe. Karangan kembang iki ora mung kondang kanggo cah wadon, nanging uga cocok dikirim ing Dina Ibu, utawa Dina Mbah Putri. Kondang ing kuta-kuta Bangalore (बैंगलोर)   Calcutta (कलकत्ता)   Chennai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Mumbai (मुम्बई) . Karangan kembang iki isa ditambahi vas.
Informasi