Pangiriman kembang seger kang cepet in India. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing New Delhi lan 422 kuta ing India

Kembang tansah duwe peran sing gedhe neng budayane wong India, lan duwe peran gedhe marang ekosistem rapuh neng India. Kembang-kembang kaya melati, mawar, lan teratai diwenehne minangka berkah keberuntungan, dene kembang-kembang abang, emas, lan putih digunakne ing perayaan mantenan sing suwene seminggu. Kembang uga digawe neng upacara agama lan kanggo pengobatan. Kembang melati lan sailan digawe warga India kanggo ngobati penyakit medis sing beda-beda, dene kembang teratai digawe upacara keagamaan Hindu. Kembang teratai uga didadekne hadiah kanggo ngrayakne panguripan sing murni, indah lan abadi. Kembang teratai uga dadi kembang nasional India, lan isa ditemokne ing ibukota New Delhi. Nalika wulan-wulan musim semi, India meriah merga ana Festival Kembang Internasional ing Sikkim, ora mung teratai teratai lan melati sing dipamerne nanging uga ana kembang-kembang kang indah liyane saka India.

Buket Misuwur ing India

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Enom

Enom

Lili lan mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Serenade

Serenade

Anggrek

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Ayu

Duwe anak wadon utawa putu wadon arep umur enembelas? Buket apik iki cocok kanggo cah wadon. 12 mawar putih rada krem iki ditata ing sekitare buket anyelir miki wernane jambon, sing ing saben batang anyelir ana kembange luwih teka siji, awakmu isa ngandalne karangan kembang iki mesti isa mekar apik suwe. Karangan kembang iki ora mung kondang kanggo cah wadon, nanging uga cocok dikirim ing Dina Ibu, utawa Dina Mbah Putri. Kondang ing kuta-kuta Bangalore (बैंगलोर)   Calcutta (कलकत्ता)   Chennai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Mumbai (मुम्बई) . Karangan kembang iki isa ditambahi vas.
Informasi