Calcutta Pangiriman Kembang

Calcutta yaiku papan pasarean Bunda Teresa. Kutha iki uga omah kanggo maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu anggrek lan teratai putih, karo lili kuning lan jambon. Canna kelir padhang uga dadi sawangan umum ing kana. Pengunjung uga bakal ngrasakake arum wangi saka mlati bintang nalika padha mekrok.

Joyo
USD 57.37

Joyo

Lili lan mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 101.19

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Pasrah
USD 101.19

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 57.37

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Prayaan
USD 101.19

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Kaendahan sing Apik Banget
USD 57.37

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik
USD 57.37

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Pangayoman
USD 101.19

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Pengarep-arep
USD 57.37

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 80.32

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kabingungan
USD 101.19

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Godha
USD 57.37

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA