Calcutta Pangiriman Kembang

Calcutta yaiku papan pasarean Bunda Teresa. Kutha iki uga omah kanggo maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu anggrek lan teratai putih, karo lili kuning lan jambon. Canna kelir padhang uga dadi sawangan umum ing kana. Pengunjung uga bakal ngrasakake arum wangi saka mlati bintang nalika padha mekrok.
Kesan Sing Awet
USD 102.29

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 58.00

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Joyo
USD 58.00

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 104.40

Apik Banget

Mawar

Tansah Bebarengan
USD 73.82

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu
USD 58.00

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 58.00

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ndelok Sing Cepet
USD 102.29

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Trisno Marang Alam
USD 81.20

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 58.00

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Seksi
USD 105.46

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Bungah
USD 58.00

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 73.82

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Wong Enom
USD 58.00

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 58.00

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan
USD 58.00

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Salam
USD 81.20

Salam

24 Mawar

Apik Banget
USD 58.00

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)