Calcutta Pangiriman Kembang

Calcutta yaiku papan pasarean Bunda Teresa. Kutha iki uga omah kanggo maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu anggrek lan teratai putih, karo lili kuning lan jambon. Canna kelir padhang uga dadi sawangan umum ing kana. Pengunjung uga bakal ngrasakake arum wangi saka mlati bintang nalika padha mekrok.
Kesan Sing Awet
USD 101.19

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Alus
USD 80.32

Alus

24 Mawar lan lilac

Prayaan
USD 101.19

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Sing Nyenengake
USD 57.37

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 57.37

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Joyo
USD 57.37

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 103.27

Apik Banget

Mawar

Kasetyan
USD 80.32

Kasetyan

24 Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 73.02

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 73.02

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu
USD 57.37

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 57.37

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 57.37

Modern

Gerbera, lili lan aster

Sasmito
USD 57.37

Sasmito

Mawar lan gladiol

Enom
USD 57.37

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 57.37

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Katresnan
USD 73.02

Katresnan

12 Mawar

Pengarep-arep
USD 57.37

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top