Calcutta Pangiriman Kembang

Calcutta yaiku papan pasarean Bunda Teresa. Kutha iki uga omah kanggo maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu anggrek lan teratai putih, karo lili kuning lan jambon. Canna kelir padhang uga dadi sawangan umum ing kana. Pengunjung uga bakal ngrasakake arum wangi saka mlati bintang nalika padha mekrok.
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 101.01

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kaendahan sing Apik Banget
USD 57.27

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Abadi
USD 80.18

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 103.09

Watek

Mawar, gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke
USD 101.01

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Apik Banget
USD 101.01

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 80.18

Melodik

24 Mawar

Bangga
USD 57.27

Bangga

12 Mawar

Utomo
USD 80.18

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 101.01

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Manis
USD 80.18

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kajogo
USD 72.89

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 57.27

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 101.01

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Pikiran Swargo
USD 101.01

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 80.18

Agung

12 Mawar lan lili

Wong Enom
USD 57.27

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil
USD 57.27

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)