Mumbai Pangiriman Kembang

Mumbai yaiku omah kanggo gapura watu “Gateway of India”, uga maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut bisa ditemokake ana ing taman gantung ing ngendi tembok-tembok tansah katon dikebaki kembang kang padha mekrok. Saliva abang lan biru thukul ing taman-taman, bareng karo lantana lan kembang kupu-kupu gulma (butterfly weed). Primrose lan petunia mekrok ing mangsa semi lan canna malih dadi werna-werni ing mangsa panas.
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 101.42

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Joyo
USD 57.51

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ikatan Katresnan
USD 57.51

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 57.51

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu
USD 80.51

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Mesem
USD 57.51

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 88.88

Agung

Anyelir, mawar

Trisno Sing Endah
USD 57.51

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kelanggengan
USD 57.51

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 73.19

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Trisno Sing Asing
USD 57.51

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 57.51

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 57.51

Pesona Diwoso

Mawar

Ngedap-ngedapi
USD 57.51

Ngedap-ngedapi

Mawar

Maturnuwun
USD 101.42

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 57.51

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Salam
USD 80.51

Salam

24 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 57.51

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)