Mumbai Pangiriman Kembang

Mumbai yaiku omah kanggo gapura watu “Gateway of India”, uga maneka jinis kembang. Saperangan kembang kasebut bisa ditemokake ana ing taman gantung ing ngendi tembok-tembok tansah katon dikebaki kembang kang padha mekrok. Saliva abang lan biru thukul ing taman-taman, bareng karo lantana lan kembang kupu-kupu gulma (butterfly weed). Primrose lan petunia mekrok ing mangsa semi lan canna malih dadi werna-werni ing mangsa panas.
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 72.26

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Arep-arep
USD 56.77

Arep-arep

Gerbera

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 72.26

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 56.77

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kaendahan sing Apik Banget
USD 56.77

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Mikirne Awake Dhewe
USD 56.77

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 56.77

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu
USD 100.13

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Ikatan Katresnan
USD 56.77

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 56.77

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 56.77

Tentrem

8 Mawar

Urip Iku Endah
USD 100.13

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Misterius
USD 72.26

Misterius

12 Mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 100.13

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Alus
USD 79.48

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 72.26

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kasempurnan
USD 79.48

Kasempurnan

24 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 56.77

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)