Pangiriman kembang seger kang cepet in Indonesia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jakarta lan 130 kuta ing Indonesia

Kuta cilik neng bukit Tomohon dadi tuan rumah salah sijine festival kembang paling gedhe lan paling werna-werni ing Indonesia, sing puncak festivale ana parade kendaraan. Kembang nasional Indonesia iku jenenge anggrek bulan sing indah lan wangi sing isa ditemokne neng sakabehe negara, kalebu neng ibukota Indonesia, Jakarta. Kembang bangkai sing ambune ora enak uga digawe obat-obatan ing Indonesia. Kembang uga digunakne kanggo njenengi jeneng bayi, lan digawe neng acara khusus liyane. Dina ulang tahun dadi wektu sing pas digawe menehi mawar seger utawa kembang lili ing Indonesia, lan papan kembang uga kondang digawe hadiah. Papan kembang yaiku rangkaian macem-macem kembang sing dipasang neng papan digawe nulis pesen. Wong Indonesia kerep nggawe metode iki kanggo ngirim pesen khusus. Kios kembang terbuka uga ana ing sakabehe kuta ing Indonesia.

Buket Misuwur ing Indonesia


Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Serenade

Serenade

Anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Serenade

Apa awakmu pancen pengin nggawe deweke terkesan, utawa awakmu pengin nyiptakne kesan? Yen iya, keranjang kembang eksotis kang indah iki pilihan sing cocok. Keranjang anggrek iki ora mung terkesan indah, iki uga isa dianggep ungkapan trisna kang lembut. Anggrek phalaenopsis didelehne kanthi indah ing sekitare anggrek jinggo lan ungu. Werna kang isa nglambangne kekancan, trisna lan pangurmatan. Kondang ing Bandung  Bekasi  Jakarta  Medan  Surabaya, tatanan keranjang kembang sing alus iki uga isa dikirim ing meh kabeh kuta-kuta gedhe liyane. Kanggo nguwehne kesan sing apik, kirimen karangan kembang anggrek sing eksotis iki.
Informasi