Pangiriman kembang seger kang cepet in Indonesia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jakarta lan 130 kuta ing Indonesia

Kuta cilik neng bukit Tomohon dadi tuan rumah salah sijine festival kembang paling gedhe lan paling werna-werni ing Indonesia, sing puncak festivale ana parade kendaraan. Kembang nasional Indonesia iku jenenge anggrek bulan sing indah lan wangi sing isa ditemokne neng sakabehe negara, kalebu neng ibukota Indonesia, Jakarta. Kembang bangkai sing ambune ora enak uga digawe obat-obatan ing Indonesia. Kembang uga digunakne kanggo njenengi jeneng bayi, lan digawe neng acara khusus liyane. Dina ulang tahun dadi wektu sing pas digawe menehi mawar seger utawa kembang lili ing Indonesia, lan papan kembang uga kondang digawe hadiah. Papan kembang yaiku rangkaian macem-macem kembang sing dipasang neng papan digawe nulis pesen. Wong Indonesia kerep nggawe metode iki kanggo ngirim pesen khusus. Kios kembang terbuka uga ana ing sakabehe kuta ing Indonesia.

Buket Misuwur ing Indonesia


Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

   
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

   
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   

Tawaran Khusus: Serenade

Apa awakmu pancen pengin nggawe deweke terkesan, utawa awakmu pengin nyiptakne kesan? Yen iya, keranjang kembang eksotis kang indah iki pilihan sing cocok. Keranjang anggrek iki ora mung terkesan indah, iki uga isa dianggep ungkapan trisna kang lembut. Anggrek phalaenopsis didelehne kanthi indah ing sekitare anggrek jinggo lan ungu. Werna kang isa nglambangne kekancan, trisna lan pangurmatan. Kondang ing Bandung  Bekasi  Jakarta  Medan  Surabaya, tatanan keranjang kembang sing alus iki uga isa dikirim ing meh kabeh kuta-kuta gedhe liyane. Kanggo nguwehne kesan sing apik, kirimen karangan kembang anggrek sing eksotis iki.
Informasi