Pangiriman kembang seger kang cepet in Indonesia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jakarta lan 359 kuta ing Indonesia

Kuta cilik neng bukit Tomohon dadi tuan rumah salah sijine festival kembang paling gedhe lan paling werna-werni ing Indonesia, sing puncak festivale ana parade kendaraan. Kembang nasional Indonesia iku jenenge anggrek bulan sing indah lan wangi sing isa ditemokne neng sakabehe negara, kalebu neng ibukota Indonesia, Jakarta. Kembang bangkai sing ambune ora enak uga digawe obat-obatan ing Indonesia. Kembang uga digunakne kanggo njenengi jeneng bayi, lan digawe neng acara khusus liyane. Dina ulang tahun dadi wektu sing pas digawe menehi mawar seger utawa kembang lili ing Indonesia, lan papan kembang uga kondang digawe hadiah. Papan kembang yaiku rangkaian macem-macem kembang sing dipasang neng papan digawe nulis pesen. Wong Indonesia kerep nggawe metode iki kanggo ngirim pesen khusus. Kios kembang terbuka uga ana ing sakabehe kuta ing Indonesia.

Buket Misuwur ing Indonesia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   


Tawaran Khusus: Serenade

Apa awakmu pancen pengin nggawe deweke terkesan, utawa awakmu pengin nyiptakne kesan? Yen iya, keranjang kembang eksotis kang indah iki pilihan sing cocok. Keranjang anggrek iki ora mung terkesan indah, iki uga isa dianggep ungkapan trisna kang lembut. Anggrek phalaenopsis didelehne kanthi indah ing sekitare anggrek jinggo lan ungu. Werna kang isa nglambangne kekancan, trisna lan pangurmatan. Kondang ing Bandung, Bekasi, Jakarta, Medan, Surabaya , tatanan keranjang kembang sing alus iki uga isa dikirim ing meh kabeh kuta-kuta gedhe liyane. Kanggo nguwehne kesan sing apik, kirimen karangan kembang anggrek sing eksotis iki.
Informasi