Pangiriman kembang seger kang cepet in Indonesia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jakarta lan 130 kuta ing Indonesia

Kuta cilik neng bukit Tomohon dadi tuan rumah salah sijine festival kembang paling gedhe lan paling werna-werni ing Indonesia, sing puncak festivale ana parade kendaraan. Kembang nasional Indonesia iku jenenge anggrek bulan sing indah lan wangi sing isa ditemokne neng sakabehe negara, kalebu neng ibukota Indonesia, Jakarta. Kembang bangkai sing ambune ora enak uga digawe obat-obatan ing Indonesia. Kembang uga digunakne kanggo njenengi jeneng bayi, lan digawe neng acara khusus liyane. Dina ulang tahun dadi wektu sing pas digawe menehi mawar seger utawa kembang lili ing Indonesia, lan papan kembang uga kondang digawe hadiah. Papan kembang yaiku rangkaian macem-macem kembang sing dipasang neng papan digawe nulis pesen. Wong Indonesia kerep nggawe metode iki kanggo ngirim pesen khusus. Kios kembang terbuka uga ana ing sakabehe kuta ing Indonesia.

Buket Misuwur ing Indonesia


Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

    
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

    

Tawaran Khusus: Serenade

Apa awakmu pancen pengin nggawe deweke terkesan, utawa awakmu pengin nyiptakne kesan? Yen iya, keranjang kembang eksotis kang indah iki pilihan sing cocok. Keranjang anggrek iki ora mung terkesan indah, iki uga isa dianggep ungkapan trisna kang lembut. Anggrek phalaenopsis didelehne kanthi indah ing sekitare anggrek jinggo lan ungu. Werna kang isa nglambangne kekancan, trisna lan pangurmatan. Kondang ing Bandung  Bekasi  Jakarta  Medan  Surabaya, tatanan keranjang kembang sing alus iki uga isa dikirim ing meh kabeh kuta-kuta gedhe liyane. Kanggo nguwehne kesan sing apik, kirimen karangan kembang anggrek sing eksotis iki.
Informasi