Bandung Pangiriman Kembang

Bandung diubengi gunung berapi lan kebon teh. Pemandangan sing unik iki omah kanggo luwih saka 4.000 jinis tanduran. Kembang terulak (moonflower putih) sawijine kembang kang populer. Pengunjung kutha iki uga bisa ndelok canna kuning, oranye lan abang, bareng karo anggrek lan aster. Anyelir mini, mawar rambat lan hibrida uga bisa ditemokake ing Bandung.
Polos
USD 123.13

Polos

24 Mawar lan aster

Pikiran Swargo
USD 123.13

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Sasmito
USD 69.82

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 69.82

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 125.67

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kasombongan
USD 97.74

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 69.82

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Teguh
USD 88.86

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 69.82

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 97.74

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Wong Enom
USD 69.82

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Alus
USD 69.82

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 123.13

Apik Banget

Lili lan mawar

Enak
USD 123.13

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik
USD 69.82

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 69.82

Apik-apik

12 Mawar

Trisno Marang Alam
USD 97.74

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 123.13

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)