Bekasi Pangiriman Kembang

Kutha kosmopolitan Bekasi yaiku omah kanggo saperangan taman umum. Ing kana pengunjung bisa nemokake kembang terulak (moonflower putih) gedhe padha mekrok, bareng karo gladiola sing wujude dawa. Ambu wangi mlati kerep ngebaki udara. Dahlia lan aster sawijine kembang populer liyane. Ing ameh saben taman dapur sampeyan bisa nemokake mawar padha ngembang.
Apik Banget
USD 69.52

Apik Banget

6 Mawar

Lara Ati
USD 122.61

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu
USD 122.61

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 69.52

Arep-arep

Gerbera

Kasenengan Rahasia
USD 122.61

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Sedep
USD 97.33

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rujuk
USD 122.61

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 69.52

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kamewahan
USD 69.52

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 69.52

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Misterius
USD 88.48

Misterius

12 Mawar

Andhap Asor
USD 69.52

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 125.14

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 88.48

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Ayu
USD 69.52

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 69.52

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Ditinggalke
USD 122.61

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kelanggengan
USD 69.52

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)