Bekasi Pangiriman Kembang

Kutha kosmopolitan Bekasi yaiku omah kanggo saperangan taman umum. Ing kana pengunjung bisa nemokake kembang terulak (moonflower putih) gedhe padha mekrok, bareng karo gladiola sing wujude dawa. Ambu wangi mlati kerep ngebaki udara. Dahlia lan aster sawijine kembang populer liyane. Ing ameh saben taman dapur sampeyan bisa nemokake mawar padha ngembang.
Pantes
USD 89.43

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Bangga
USD 70.26

Bangga

12 Mawar

Setya
USD 98.37

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 70.26

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Misterius
USD 89.43

Misterius

12 Mawar

Katresnan
USD 89.43

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 123.92

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Wanito Sing Nyenengake
USD 70.26

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 70.26

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 123.92

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 126.47

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Sedep
USD 98.37

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 98.37

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Seksi
USD 127.75

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 70.26

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 123.92

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Trisno Marang Alam
USD 98.37

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ambung
USD 98.37

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)