Jakarta Pangiriman Kembang

Jakarta yaiku omah kanggo saperangan taman lan kebon kang gedhe-gedhe. Ing kana pengunjung bisa nemokake macem-macem jinis anggrek eksotis. Taman Bogor diisi kolam-kolam dihiasi karo lili banyu sing padha kemambang. Anthurium lan mlati bintang sing duwe ambu wangi uga bisa ditemokake ing taman. Lili canna werna-werni, godhong ti lan cosmos putih kang ayu uga sawijine kembang populer ing kutha iki.
Utomo
USD 97.92

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 69.94

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Bungah Arep Teko
USD 69.94

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Misterius
USD 89.01

Misterius

12 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 69.94

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake
USD 69.94

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 123.35

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Asli
USD 97.92

Asli

12 Lili

Manis
USD 97.92

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 69.94

Joyo

Lili lan mawar

Trisno Tenan
USD 69.94

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Rujuk
USD 123.35

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 125.89

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 69.94

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Roso Anget
USD 89.01

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 123.35

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 69.94

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Wiwitan Kekancan
USD 97.92

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)