Medan Pangiriman Kembang

Medan ana ing pantai utara Indonesia. Iki gawe kutha Medan dadi papan sing coock kanggo thukul maneka macem kembang asli Indonesia. Ana luwih saka 5.000 jinis anggrek uwoh ing negara iki lan saperangan bisa ditemokake ing Medan. Anggrek bulan putih lan gladiola umum ing kana. Anthurium sing godhonge kaya lili lan gerbera sing katon ceria uga uwoh ing wilayah kasebut.

Asli
USD 69.39

Asli

12 Lili

Lara Ati
USD 99.43

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 99.43

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 49.57

Apik-apik

12 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 69.39

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Rahasia
USD 72.10

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wicaksono
USD 49.57

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Tentrem
USD 49.57

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 49.57

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 49.57

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Bayangan
USD 49.57

Bayangan

12 Mawar

Kekuwatan
USD 72.10

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA