Medan Pangiriman Kembang

Medan ana ing pantai utara Indonesia. Iki gawe kutha Medan dadi papan sing coock kanggo thukul maneka macem kembang asli Indonesia. Ana luwih saka 5.000 jinis anggrek uwoh ing negara iki lan saperangan bisa ditemokake ing Medan. Anggrek bulan putih lan gladiola umum ing kana. Anthurium sing godhonge kaya lili lan gerbera sing katon ceria uga uwoh ing wilayah kasebut.
Katresnan
USD 90.90

Katresnan

12 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 71.42

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Lembut
USD 71.42

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 125.95

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Panariman
USD 71.42

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Kaendahan Spiritual
USD 125.95

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 71.42

Arep-arep

Gerbera

Guyonan
USD 90.90

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kaendahan Abadi
USD 71.42

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 71.42

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kajogo
USD 90.90

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Pesona Diwoso
USD 71.42

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasetyan
USD 99.98

Kasetyan

24 Mawar

Pangayoman
USD 125.95

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Suci
USD 125.95

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 71.42

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Kasenengan
USD 125.95

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Ngungkapke Trisno
USD 125.95

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)