Medan Pangiriman Kembang

Medan ana ing pantai utara Indonesia. Iki gawe kutha Medan dadi papan sing coock kanggo thukul maneka macem kembang asli Indonesia. Ana luwih saka 5.000 jinis anggrek uwoh ing negara iki lan saperangan bisa ditemokake ing Medan. Anggrek bulan putih lan gladiola umum ing kana. Anthurium sing godhonge kaya lili lan gerbera sing katon ceria uga uwoh ing wilayah kasebut.
Tansah Sehat
USD 89.02

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kaendahan Spiritual
USD 123.36

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Aku Butuhke Sliramu
USD 123.36

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 69.95

Minggat Karo Aku

Mawar

Trisno Rahasia
USD 89.02

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Puas
USD 123.36

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 123.36

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Saklawase
USD 69.95

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pangayoman
USD 123.36

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 123.36

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 69.95

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Tabah
USD 123.36

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 69.95

Pesona Diwoso

Mawar

Roso Anget
USD 89.02

Roso Anget

Lili lan mawar

Apik Banget
USD 125.90

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 123.36

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik
USD 69.95

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ngapusi
USD 69.95

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)