Kita nawarake pangiriman kembang menyang akeh kuta lan negara sak donya.

Kita ngirim kembang dina Senin - Sabtu.

Kita ora ngirim pas dina prei.

Yen sliramu pesen sakdurunge jam 10:00 isuk wektu setempat (Senin-Sabtu) kita iso ngirim ing dina sing padha.

Wektu lan tanggal lokal saiki yaiku Rebu 7 Desember (07/12/2016, 10:34:23) .

Kabeh kembang dikirim dening pegawe tetap lan pegawe kontrak kita. Kita ora tau ngirim kembang ing jero layang.

Rego sing diduduhake wis kalebu bea pangiriman. Ora ana bea tambahan kanggo pangiriman.

Yen sliramu kuciwa karo kembang-kembange. Kita bakal ngirim maneh tanpa bea!