Pangiriman kembang seger kang cepet in Inggris Raya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing London lan 223 kuta ing Inggris Raya

Wiwit Perang Mawar, kembang nasional Inggris dadi mawar abang, kanggo House of Lancaster. Yen mawar abang diregani neng Inggris, Inggris Raya ora duwe kembang nasional, saben negara ing sajerone Inggris Raya duwe kembang nasional dewe-dewe. Rayakno musim semi ing ibukota Inggris London, lan delehno kembang neng cagake kembang. Pameran kembang musim semi RHS diadakne saben tahun ing Malvern lan pameran kembang ing Springfield ora oleh kliwatan. Gereja St Andrews Methodist tansah dirias karo karangan kembang, lan nalika Paskah gereja-gereja sakjerone Inggris dirias indah karo kembang lili Paskah. Karangan kembang poppy kang dawa kerep diwenehke minangka hadiah kanggo wong sing pindahan omah, lan sak bendel kembang agrimony isa diwenehne kanggo kekancan. Ing sakabehe Inggris Raya, kebun mawar mulai mekar ing wulan musim semi kang anget.

Buket Misuwur ing Inggris Raya


Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Kaendahan Spiritual

Anggrek eksotis kang indah dijalin kanthi terampil ing tengahe 12 mawar putih, tatanan sing elegan lan klasik iki diwadahi keranjang gantung kang indah, cocok dideleh ing njero utawa jaba ruangan. Masiya awakmu ora butuh alasan kanggo ngirim kembang, buket iki bener-bener isa ngungkapne perasaan kang indah. Bayangna wajahe nalika deweke nyawang gabungan anggrek lan mawar kang indah iki. Kondang ing Birmingham, Glasgow, Leeds, Liverpool, London , uga isa dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Ora peduli perasaan apa sing pingin mbok ungkapne, deweke mesti rumangsa istimewa nalika nrima karangan kembang sing indah iki.
Informasi