Pangiriman kembang seger kang cepet in Inggris Raya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing London lan 77 kuta ing Inggris Raya

Wiwit Perang Mawar, kembang nasional Inggris dadi mawar abang, kanggo House of Lancaster. Yen mawar abang diregani neng Inggris, Inggris Raya ora duwe kembang nasional, saben negara ing sajerone Inggris Raya duwe kembang nasional dewe-dewe. Rayakno musim semi ing ibukota Inggris London, lan delehno kembang neng cagake kembang. Pameran kembang musim semi RHS diadakne saben tahun ing Malvern lan pameran kembang ing Springfield ora oleh kliwatan. Gereja St Andrews Methodist tansah dirias karo karangan kembang, lan nalika Paskah gereja-gereja sakjerone Inggris dirias indah karo kembang lili Paskah. Karangan kembang poppy kang dawa kerep diwenehke minangka hadiah kanggo wong sing pindahan omah, lan sak bendel kembang agrimony isa diwenehne kanggo kekancan. Ing sakabehe Inggris Raya, kebun mawar mulai mekar ing wulan musim semi kang anget.

Buket Misuwur ing Inggris Raya


Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

    
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Spiritual

Anggrek eksotis kang indah dijalin kanthi terampil ing tengahe 12 mawar putih, tatanan sing elegan lan klasik iki diwadahi keranjang gantung kang indah, cocok dideleh ing njero utawa jaba ruangan. Masiya awakmu ora butuh alasan kanggo ngirim kembang, buket iki bener-bener isa ngungkapne perasaan kang indah. Bayangna wajahe nalika deweke nyawang gabungan anggrek lan mawar kang indah iki. Kondang ing Birmingham  Glasgow  Leeds  Liverpool  London, uga isa dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Ora peduli perasaan apa sing pingin mbok ungkapne, deweke mesti rumangsa istimewa nalika nrima karangan kembang sing indah iki.
Informasi