Pangiriman kembang seger kang cepet in Inggris Raya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing London lan 77 kuta ing Inggris Raya

Wiwit Perang Mawar, kembang nasional Inggris dadi mawar abang, kanggo House of Lancaster. Yen mawar abang diregani neng Inggris, Inggris Raya ora duwe kembang nasional, saben negara ing sajerone Inggris Raya duwe kembang nasional dewe-dewe. Rayakno musim semi ing ibukota Inggris London, lan delehno kembang neng cagake kembang. Pameran kembang musim semi RHS diadakne saben tahun ing Malvern lan pameran kembang ing Springfield ora oleh kliwatan. Gereja St Andrews Methodist tansah dirias karo karangan kembang, lan nalika Paskah gereja-gereja sakjerone Inggris dirias indah karo kembang lili Paskah. Karangan kembang poppy kang dawa kerep diwenehke minangka hadiah kanggo wong sing pindahan omah, lan sak bendel kembang agrimony isa diwenehne kanggo kekancan. Ing sakabehe Inggris Raya, kebun mawar mulai mekar ing wulan musim semi kang anget.

Buket Misuwur ing Inggris Raya


Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Mesem

Mesem

Mawar

    
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

    
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Spiritual

Anggrek eksotis kang indah dijalin kanthi terampil ing tengahe 12 mawar putih, tatanan sing elegan lan klasik iki diwadahi keranjang gantung kang indah, cocok dideleh ing njero utawa jaba ruangan. Masiya awakmu ora butuh alasan kanggo ngirim kembang, buket iki bener-bener isa ngungkapne perasaan kang indah. Bayangna wajahe nalika deweke nyawang gabungan anggrek lan mawar kang indah iki. Kondang ing Birmingham  Glasgow  Leeds  Liverpool  London, uga isa dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Ora peduli perasaan apa sing pingin mbok ungkapne, deweke mesti rumangsa istimewa nalika nrima karangan kembang sing indah iki.
Informasi