Pangiriman kembang seger kang cepet in Inggris Raya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing London lan 77 kuta ing Inggris Raya

Wiwit Perang Mawar, kembang nasional Inggris dadi mawar abang, kanggo House of Lancaster. Yen mawar abang diregani neng Inggris, Inggris Raya ora duwe kembang nasional, saben negara ing sajerone Inggris Raya duwe kembang nasional dewe-dewe. Rayakno musim semi ing ibukota Inggris London, lan delehno kembang neng cagake kembang. Pameran kembang musim semi RHS diadakne saben tahun ing Malvern lan pameran kembang ing Springfield ora oleh kliwatan. Gereja St Andrews Methodist tansah dirias karo karangan kembang, lan nalika Paskah gereja-gereja sakjerone Inggris dirias indah karo kembang lili Paskah. Karangan kembang poppy kang dawa kerep diwenehke minangka hadiah kanggo wong sing pindahan omah, lan sak bendel kembang agrimony isa diwenehne kanggo kekancan. Ing sakabehe Inggris Raya, kebun mawar mulai mekar ing wulan musim semi kang anget.

Buket Misuwur ing Inggris Raya


Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

    
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

    
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Asli

Asli

12 Lili

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Spiritual

Anggrek eksotis kang indah dijalin kanthi terampil ing tengahe 12 mawar putih, tatanan sing elegan lan klasik iki diwadahi keranjang gantung kang indah, cocok dideleh ing njero utawa jaba ruangan. Masiya awakmu ora butuh alasan kanggo ngirim kembang, buket iki bener-bener isa ngungkapne perasaan kang indah. Bayangna wajahe nalika deweke nyawang gabungan anggrek lan mawar kang indah iki. Kondang ing Birmingham  Glasgow  Leeds  Liverpool  London, uga isa dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Ora peduli perasaan apa sing pingin mbok ungkapne, deweke mesti rumangsa istimewa nalika nrima karangan kembang sing indah iki.
Informasi