Pangiriman kembang seger kang cepet in Inggris Raya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing London lan 77 kuta ing Inggris Raya

Wiwit Perang Mawar, kembang nasional Inggris dadi mawar abang, kanggo House of Lancaster. Yen mawar abang diregani neng Inggris, Inggris Raya ora duwe kembang nasional, saben negara ing sajerone Inggris Raya duwe kembang nasional dewe-dewe. Rayakno musim semi ing ibukota Inggris London, lan delehno kembang neng cagake kembang. Pameran kembang musim semi RHS diadakne saben tahun ing Malvern lan pameran kembang ing Springfield ora oleh kliwatan. Gereja St Andrews Methodist tansah dirias karo karangan kembang, lan nalika Paskah gereja-gereja sakjerone Inggris dirias indah karo kembang lili Paskah. Karangan kembang poppy kang dawa kerep diwenehke minangka hadiah kanggo wong sing pindahan omah, lan sak bendel kembang agrimony isa diwenehne kanggo kekancan. Ing sakabehe Inggris Raya, kebun mawar mulai mekar ing wulan musim semi kang anget.

Buket Misuwur ing Inggris Raya


Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

   

Tawaran Khusus: Kaendahan Spiritual

Anggrek eksotis kang indah dijalin kanthi terampil ing tengahe 12 mawar putih, tatanan sing elegan lan klasik iki diwadahi keranjang gantung kang indah, cocok dideleh ing njero utawa jaba ruangan. Masiya awakmu ora butuh alasan kanggo ngirim kembang, buket iki bener-bener isa ngungkapne perasaan kang indah. Bayangna wajahe nalika deweke nyawang gabungan anggrek lan mawar kang indah iki. Kondang ing Birmingham  Glasgow  Leeds  Liverpool  London, uga isa dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Ora peduli perasaan apa sing pingin mbok ungkapne, deweke mesti rumangsa istimewa nalika nrima karangan kembang sing indah iki.
Informasi