Inggris Pangiriman Kembang


Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar