Bexley Pangiriman Kembang

Kutho Bexley cukup cedak seko London kanggo perjalanan wisata, meskipun cukup adoh untuk mempertahankan suasana santai. Neng kutho iki akeh taneman asli seko wilayah setempat. Contone, lavender sing terkenal didol garing dan dibungkus sachetan. Werno kembang Daylili sing kuning menyolok menambah eksotisme werno kebon-kebon pribadi milik warga. Ditambah meneh, kembang kudadampit lan mawar semak menyinari dalanan kutho lan teras-teras gedung. Penduduk lokal Bexley biasa nanem macem-macem kembang, misale daisy, kembang es krim, kembang kancing, foxglove, kembang suci, kembang dolphin, trinomas, larkspur dan lobelia sing penampakane iso dinikmati neng njero kutho. Nek arep kembang-kembang sing eksotis, pengunjung atau wisatawan iso mengunjungi Kebun Raya Kerajaan, karena neng kene akeh kembang anggrek, protea, mbek jenis kembang titan sing langka. Kembang-kembang iki ngethokno mambu bosok pas mekar.
Alus
USD 104.83

Alus

24 Mawar lan lilac

Tansah Bebarengan
USD 88.09

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 88.09

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 74.88

Mesem

Mawar

Perawatan Ibu
USD 104.83

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 122.44

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 74.88

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Pantes
USD 88.09

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Asli
USD 104.83

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 74.88

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 74.88

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kasenengan
USD 122.44

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 122.44

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Panariman
USD 74.88

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ikatan Katresnan
USD 74.88

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 104.83

Nyawiji

24 mawar

Trisno Marang Alam
USD 104.83

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 74.88

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top