Coventry Pangiriman Kembang

Conventry dikenal dengan kuthane universitas-universitas terkenal neng Inggris Raya, dan bahkan dikenal juga sebagai kutho neng Inggris sing paling modern, karena selain kutho iki kutho gedhe sing sibuk dan akeh taman maupun ruang terbuka hijau. Beberapa nggon didisain kanggo sinau utowo nggon kongkow kanggo mahasiswa. Kembang mawar sing paling akeh tumbuh neng kutho kene, khususe sing seko species mawar merah dan mawar teh’.Rata-rata mawar-mawar iki ditanam neng tembok-tembok dan tumbuh dari generasi ke generasi. Selain kembang mawar, neng kutho iki juga dikenal beberapa kembang liyane, misale: kembang tulip, kembang pacar atau kembang krokus, dan kembang narssisus. Kembang-kembang iki akan mekar pas musim semi. Pas musim iki, warna-warni kembang-kembang kuwi bercampur mbek nuansa ungu seko kembang Heather dan Lavender sing marakno udara musim semi dadi wangi semerbak. Ditambah meneh, hampir sebagian besar pondokan dikelilingi mbek pemandangan hamparan kembang suci dan kembang kancing. Sedangkan neng alam liar dikenal kembang Queen Anne’s Lace sing tumbuh dan mekare barengan mbek kembang aster dan anyelir.
Nyawiji
USD 102.06

Nyawiji

24 mawar

Prayaan
USD 119.22

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Guyonan
USD 85.77

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 72.90

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Rangkul
USD 85.77

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 119.22

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 119.22

Pasrah

24 Mawar

Sedep
USD 102.06

Sedep

Lili lan mawar

Modern
USD 72.90

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 111.50

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 72.90

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 72.90

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 119.22

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Enom
USD 72.90

Enom

Lili lan mawar

Teguh
USD 85.77

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 72.90

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 119.22

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Apik Banget
USD 72.90

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top