Derby Pangiriman Kembang

Kutho Derby lan Omah bersejarah Melbourne terletak neng Sungai Derwent. Omah sing menyerupai istana iki terbuka untuk umum dan nampilno lanskap dan perkebunan sing mengesankan kanggo turis. Misale, pohon ek lan maple iso memberi warna kanggo kembang violet, utowo menghibur uwong-uwong sing patah hati, anggrek Lady Sliiper, lan hista juga memberikan werno sing unik pas musim gugur. Pada waktu musim semi dan musim panas, kembang bokor, kembang kadudampit, dan daisy mekar bersamaan mbek kembang kana, kembang es krim dan brown eyed susans. Kembang liyane sing terkenal antara lain trinomas dan astilbe. Sedangkan neng kebun pribadi akeh kembang Phlox, petunia,pansy dan kembang dolphin, larkspur lan kembang suci. Kembang Lavender dadi idola pas musim semi dan toko-toko ngedole dalam bentuk tangkai garing.
Kamewahan
USD 73.57

Kamewahan

Mawar lan lili

Godha
USD 73.57

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Apik Banget
USD 120.30

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 120.30

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Pantes
USD 86.55

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 120.30

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 120.30

Serenade

Anggrek

Tentrem
USD 73.57

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 132.42

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik
USD 73.57

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 120.30

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Mesem
USD 73.57

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 86.55

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Urip Sing Nyenengake
USD 86.55

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Andhap Asor
USD 73.57

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Tenan
USD 73.57

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Aku Dhuwekmu
USD 86.55

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Pasrah
USD 120.30

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top