Leicester Pangiriman Kembang

Kutho Leicester terletak di antara Sungai Soar, Hutan CHarnwood, dan Hutan Nasional. Neng kutho iki juga dikenal dengan omahe leluhur Lady Jane Grey. Wisatawan iso berkunjung neng area taman sing luase nganti 830 hektar are. Salah satu taman bunga sing terkenal neng area iki dikenal dengan sebutan Taman Bradgate, sing pemandangane ra akeh berubah ket jaman biyen, karena neng kene pengunjung sing arep menikmati pemandangan taman tradisional Inggris iso mampir neng Belgrave Hall (Aula Belgrave). Aula iki pas abad ke-18 kerep disambangi para Saudagar. Saiki, taman-taman iki wis terbuka kanggo wisatawan umum dan mereka iso menikmati pemandangan suket-suketan, hamparan bunga mawar, kembang begonia, dan kembang salvia. Neng pusat kutho Lancesther umume kembang lavender, hollyhocks dan althea utowo Mawar Sahron sing iso akeh tumbuh. Neng lading-ladang pertanian, kembang-kembang liar koyo aster, coneflowers dan bunga anyelir mini sing biasa tumbuh berkembang. Adapun neng wilayah pinggiran alas kembang violet mekar dibawah sejuknya udara.
Katresnan
USD 86.55

Katresnan

12 Mawar

Ngapusi
USD 73.57

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Manis
USD 102.99

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 102.99

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Lara Ati
USD 120.30

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Bungah Arep Teko
USD 73.57

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 73.57

Tentrem

8 Mawar

Tansah Sehat
USD 86.55

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 86.55

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 82.22

Bangga

12 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 120.30

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 132.42

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 73.57

Pesona Diwoso

Mawar

Agung
USD 102.99

Agung

12 Mawar lan lili

Aku Leren Dhisik
USD 73.57

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 102.99

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 86.55

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 73.57

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)