Manchester Pangiriman Kembang

Manchester adalah salah satu kutho neng Inggris sing terkenal karena tim bal-balanne, juga dikenal sebagai kutho industri nanging akhir-akhir iki Manchester mulai berkembang dadi kutho budoyo sing ditandai mbek muncule galeri-galeri seni, museum, lan taman bunga. Salah siji taman bunga neng Manchester jenenge Taman Heaton. Neng taman iki akeh kembang sing iso dituku, dan biasane favorite iki kembang begonia lilin, cylamens, lavender dan snapdragons. Nek neng Kebun Raya Fletcher dicepakno area khusus kanggo tanduran macem Heather mbek kebun kaktus. Selain kebun raya Fletcher, Taman Moses Gates juga dikenal sebagai salah satu obyek wisata neng Manchester. Di tamana iki akeh kegiatan sing iso dinikmati turis, contone mincing utowo trails sepeda montor. Selain tempat pemancingan dan trails, taman iki juga akeh mamerno tanduran mbek kembang. Para turis sing arep menikmati taman mawar tradisional iso berkunjung neng Clayton Hall.
Bangga
USD 82.23

Bangga

12 Mawar

Sasmito
USD 73.57

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ngedap-ngedapi
USD 73.57

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 73.57

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Saklawase
USD 73.57

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Apik-apik
USD 73.57

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 120.31

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 73.57

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci
USD 120.31

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 86.56

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Rangkul
USD 86.56

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 73.57

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 120.31

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 86.56

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 132.43

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Asing
USD 73.57

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Nyenengake
USD 73.57

Nyenengake

Anyelir, mawar

Tentrem
USD 73.57

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top