Manchester Pangiriman Kembang

Manchester adalah salah satu kutho neng Inggris sing terkenal karena tim bal-balanne, juga dikenal sebagai kutho industri nanging akhir-akhir iki Manchester mulai berkembang dadi kutho budoyo sing ditandai mbek muncule galeri-galeri seni, museum, lan taman bunga. Salah siji taman bunga neng Manchester jenenge Taman Heaton. Neng taman iki akeh kembang sing iso dituku, dan biasane favorite iki kembang begonia lilin, cylamens, lavender dan snapdragons. Nek neng Kebun Raya Fletcher dicepakno area khusus kanggo tanduran macem Heather mbek kebun kaktus. Selain kebun raya Fletcher, Taman Moses Gates juga dikenal sebagai salah satu obyek wisata neng Manchester. Di tamana iki akeh kegiatan sing iso dinikmati turis, contone mincing utowo trails sepeda montor. Selain tempat pemancingan dan trails, taman iki juga akeh mamerno tanduran mbek kembang. Para turis sing arep menikmati taman mawar tradisional iso berkunjung neng Clayton Hall.

Trisno sing Isinan
USD 86.89

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Puas
USD 140.48

Puas

Anggrek lan mawar

Nyenengake
USD 79.65

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 101.38

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 140.48

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 79.65

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 79.65

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Polos
USD 140.48

Polos

24 Mawar lan aster

Bayangan
USD 79.65

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 101.38

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Setya
USD 111.51

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tentrem
USD 79.65

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA