Nottingham Pangiriman Kembang

Jeneng kutho Nottingham ming kutho sing terkenal banget mbek crito legenda Robin Hood, padahal jane neng Nottingham akeh juga obyek wisata liyane. Contone guwo-guwo kuno, musium, galeri seni mbek gerejo-gerejo bersejarah. Selain obyek-obyek wisata kuwi, Nottingham juga dikenal sebagai omahe kembang Arboretum, (dikenal dengan jeneng kembang Desember), taman dan kebon-kebon Victoria. Neng taman-taman iki wisatawan iso menikmati pemandangan kembang Hortensia sing tumbuh neng sepanjang kali/sungai, uwit cherry sing tumbuhe neng dalanan kebon, lan kembang tulip sing mekar pas musim semi. Monumen mbek tempat-tempat bersejarah juga dikelilingi mbek kembang bakung, kembang kana dan kembang iris. Biasane kembang-kembang sing ditanem neng omah-omahe penduduk lokal antara lain : brown eyed susans, shasta daisies, aster, dahlia, dan kembang seruni, dan rata-rata kebun neng Inggris gak lengkap nek ora nanem kembang-kembang sing terkenal wangine koyo mawar hibrida utowo mawar teh. Penduduk lokal Nottingham paling hobi nanem kembang neng pot, dan jarang nemokno kembang-kembang pansy, petunia dan begonia didekek keranjang neng njobo lawang omah.
Agung
USD 101.59

Agung

12 Mawar lan lili

Ikatan Katresnan
USD 72.57

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Lara Ati
USD 118.67

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 130.62

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 81.10

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kamewahan
USD 72.57

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 72.57

Sasmito

Mawar lan gladiol

Optimis
USD 81.10

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno
USD 72.57

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Sing Nyenengake
USD 85.37

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 85.37

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Enak
USD 118.67

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 118.67

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 72.57

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 72.57

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 85.37

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 101.59

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 118.67

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top