Southampton Pangiriman Kembang

Southampton merupakan omah kanggo atraksi-atraksi sing menarik kanggo turis, mulai dari Klub Kerajaan Selatan Yacht sampe beberapa musium mbek galeri seni. Iklim pesisir neng Southampton dadi faktor sing marakno tumbuhan-tumbah asli cepet ngembange. Misale neng alas utowo padang rumput akeh ditemokno kembang aster, brown eyed susans, anyelir cilik, violet, kembang bakung lan iris. Kebon-kebon kembang neng kutho iki terawat banget dadi turis iso menikmati pemandangan varietas taneman kembang mawar sing wangi, salvias, telek pitik, mbek astilbe. Nek kembang sing dadi favorite warga lokal yo kembang foxglove, kembang dolphin, kembang hollychoks (kembang suci), lakspur mbek kembang taiwan putih. Kembang-kembang tulip lan kembang bakung nambahi werno wernin pemandangan kutho di kala musim semi.

Kasenengan Rahasia
USD 139.87

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 79.31

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 79.31

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 79.31

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Misterius
USD 100.93

Misterius

12 Mawar

Pengarep-arep
USD 79.31

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 100.93

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Setya
USD 111.03

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tentrem
USD 79.31

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 139.87

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ayu Tenan
USD 79.31

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Lembut
USD 79.31

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA