Aberdeen Pangiriman Kembang

Aberdeen yaiku juara penghargaan Britania Mekar (Britain in Bloom). Iku tegese yen ana macem-macem kembang sing thukul ing kutha. Kranjang kembang werna-werni sing jejer-jejer ing dalan dikebaki karo aster, anyelir lan mawar. Kembang heather lan lavender uga dadi sawangan umum ing taman-taman Aberdeen.
Panariman
USD 72.62

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Sedep
USD 101.66

Sedep

Lili lan mawar

Apik
USD 72.62

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 72.62

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 85.43

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu
USD 72.62

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 101.66

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Apik Tenan
USD 81.16

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Polos
USD 118.75

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 101.66

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 118.75

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Ngungkapke Trisno
USD 118.75

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 72.62

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Tansah Sehat
USD 85.43

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Ditinggalke
USD 118.75

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 101.66

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Tabah
USD 118.75

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Abadi
USD 101.66

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)