Pangiriman kembang seger kang cepet in Irak. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Baghdad lan 25 kuta ing Irak

Buket Misuwur ing Irak


Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Antusias

Antusias

Mawar

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar