Pangiriman kembang seger kang cepet in Irlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dublin lan 6 kuta ing Irlandia

Kembang nasional Irlandia (Ireland) yaiku shamrock, bisa ditemokake ing saindhenging desa, uga ing ibu kutha Dublin. Shamrock kaya bentuk umum semanggi godhong telu, lan tansah dinggo ing kerah jas nalika Dina St Patrick. Penduduk Irlandia seneng menehi kembang, lan saperangan favorite kalebu mawar, dafodil lan aster werna-werni. Kembang aster putih kerep diwenehake marang bocah-bocah wadon enom dadi simbol tresna saka kanca sekolah sing ngujo dheweke. Anggrek sing eksotis tansah populer, lan kembang matahari kerep dikirim dening wong Irlandia dadi simbol rasa bungah lan kekancan. Mangsa semi nggawa kasugihan werna ing padang rumput Irlandia, kanthi globeflower (trollius), amarilis lan lili Paskah dadi saperangan sing paling umum uwoh ing kana. Ibu kutha Dublin uga omah kanggo festival kembang paling gedhe ing Irlandia (Ireland), dianakake ing Phoenix Park, festival kasebut nampilake saperangan karangan kembang paling apik ing negara iki. Dublin uga omah kanggo Festival Taman Carlow sing nyoroti saperangan ahli taman lan hortikulturis paling apik sak donya.

Buket Misuwur ing Irlandia


Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

    
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Teguh

Informasi