Pangiriman kembang seger kang cepet in Irlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dublin lan 22 kuta ing Irlandia

Kembang nasional Irlandia (Ireland) yaiku shamrock, bisa ditemokake ing saindhenging desa, uga ing ibu kutha Dublin. Shamrock kaya bentuk umum semanggi godhong telu, lan tansah dinggo ing kerah jas nalika Dina St Patrick. Penduduk Irlandia seneng menehi kembang, lan saperangan favorite kalebu mawar, dafodil lan aster werna-werni. Kembang aster putih kerep diwenehake marang bocah-bocah wadon enom dadi simbol tresna saka kanca sekolah sing ngujo dheweke. Anggrek sing eksotis tansah populer, lan kembang matahari kerep dikirim dening wong Irlandia dadi simbol rasa bungah lan kekancan. Mangsa semi nggawa kasugihan werna ing padang rumput Irlandia, kanthi globeflower (trollius), amarilis lan lili Paskah dadi saperangan sing paling umum uwoh ing kana. Ibu kutha Dublin uga omah kanggo festival kembang paling gedhe ing Irlandia (Ireland), dianakake ing Phoenix Park, festival kasebut nampilake saperangan karangan kembang paling apik ing negara iki. Dublin uga omah kanggo Festival Taman Carlow sing nyoroti saperangan ahli taman lan hortikulturis paling apik sak donya.

Buket Misuwur ing Irlandia


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   
Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   


Tawaran Khusus: Teguh

Informasi