Pangiriman kembang seger kang cepet in Irlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dublin lan 6 kuta ing Irlandia

Kembang nasional Irlandia (Ireland) yaiku shamrock, bisa ditemokake ing saindhenging desa, uga ing ibu kutha Dublin. Shamrock kaya bentuk umum semanggi godhong telu, lan tansah dinggo ing kerah jas nalika Dina St Patrick. Penduduk Irlandia seneng menehi kembang, lan saperangan favorite kalebu mawar, dafodil lan aster werna-werni. Kembang aster putih kerep diwenehake marang bocah-bocah wadon enom dadi simbol tresna saka kanca sekolah sing ngujo dheweke. Anggrek sing eksotis tansah populer, lan kembang matahari kerep dikirim dening wong Irlandia dadi simbol rasa bungah lan kekancan. Mangsa semi nggawa kasugihan werna ing padang rumput Irlandia, kanthi globeflower (trollius), amarilis lan lili Paskah dadi saperangan sing paling umum uwoh ing kana. Ibu kutha Dublin uga omah kanggo festival kembang paling gedhe ing Irlandia (Ireland), dianakake ing Phoenix Park, festival kasebut nampilake saperangan karangan kembang paling apik ing negara iki. Dublin uga omah kanggo Festival Taman Carlow sing nyoroti saperangan ahli taman lan hortikulturis paling apik sak donya.

Buket Misuwur ing Irlandia


Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

    
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Bangga

Bangga

12 Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Teguh

Informasi