Pangiriman kembang seger kang cepet in Irlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dublin lan 6 kuta ing Irlandia

Kembang nasional Irlandia (Ireland) yaiku shamrock, bisa ditemokake ing saindhenging desa, uga ing ibu kutha Dublin. Shamrock kaya bentuk umum semanggi godhong telu, lan tansah dinggo ing kerah jas nalika Dina St Patrick. Penduduk Irlandia seneng menehi kembang, lan saperangan favorite kalebu mawar, dafodil lan aster werna-werni. Kembang aster putih kerep diwenehake marang bocah-bocah wadon enom dadi simbol tresna saka kanca sekolah sing ngujo dheweke. Anggrek sing eksotis tansah populer, lan kembang matahari kerep dikirim dening wong Irlandia dadi simbol rasa bungah lan kekancan. Mangsa semi nggawa kasugihan werna ing padang rumput Irlandia, kanthi globeflower (trollius), amarilis lan lili Paskah dadi saperangan sing paling umum uwoh ing kana. Ibu kutha Dublin uga omah kanggo festival kembang paling gedhe ing Irlandia (Ireland), dianakake ing Phoenix Park, festival kasebut nampilake saperangan karangan kembang paling apik ing negara iki. Dublin uga omah kanggo Festival Taman Carlow sing nyoroti saperangan ahli taman lan hortikulturis paling apik sak donya.

Buket Misuwur ing Irlandia


Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mesem

Mesem

Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

   

Tawaran Khusus: Teguh

Informasi