Pangiriman kembang seger kang cepet in Irlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dublin lan 6 kuta ing Irlandia

Kembang nasional Irlandia (Ireland) yaiku shamrock, bisa ditemokake ing saindhenging desa, uga ing ibu kutha Dublin. Shamrock kaya bentuk umum semanggi godhong telu, lan tansah dinggo ing kerah jas nalika Dina St Patrick. Penduduk Irlandia seneng menehi kembang, lan saperangan favorite kalebu mawar, dafodil lan aster werna-werni. Kembang aster putih kerep diwenehake marang bocah-bocah wadon enom dadi simbol tresna saka kanca sekolah sing ngujo dheweke. Anggrek sing eksotis tansah populer, lan kembang matahari kerep dikirim dening wong Irlandia dadi simbol rasa bungah lan kekancan. Mangsa semi nggawa kasugihan werna ing padang rumput Irlandia, kanthi globeflower (trollius), amarilis lan lili Paskah dadi saperangan sing paling umum uwoh ing kana. Ibu kutha Dublin uga omah kanggo festival kembang paling gedhe ing Irlandia (Ireland), dianakake ing Phoenix Park, festival kasebut nampilake saperangan karangan kembang paling apik ing negara iki. Dublin uga omah kanggo Festival Taman Carlow sing nyoroti saperangan ahli taman lan hortikulturis paling apik sak donya.

Buket Misuwur ing Irlandia


Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    

Tawaran Khusus: Teguh

Informasi