Abbeyleix Pangiriman Kembang

Abbeyleix dikupeng bangunan-bangunan kuna sing isih ngadeg. Kutha sejarah iki uga omah kanggo Taman Fruitlawn. Tembok sing dihias padha ayune karo kembang sing thukul ing taman iku. Saperangan kembang kasebut kalebu buttercup kuning lan lavender wangi. Aster lan anyelir mini uga thukul ing sekitar padhang rumput, bareng karo shamrock ijo tuwa.

Nyolowedi
USD 152.33

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Wiwitan Kekancan
USD 125.89

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ngaku Trisno
USD 89.92

Ngaku Trisno

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik
USD 89.92

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Urip Iku Endah
USD 152.33

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Roso Syukur
USD 89.92

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 125.89

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Bangga
USD 92.56

Bangga

12 Mawar

Mulyo
USD 152.33

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 89.92

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Apik
USD 89.92

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Apik Banget
USD 161.85

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA