Abbeyleix Pangiriman Kembang

Abbeyleix dikupeng bangunan-bangunan kuna sing isih ngadeg. Kutha sejarah iki uga omah kanggo Taman Fruitlawn. Tembok sing dihias padha ayune karo kembang sing thukul ing taman iku. Saperangan kembang kasebut kalebu buttercup kuning lan lavender wangi. Aster lan anyelir mini uga thukul ing sekitar padhang rumput, bareng karo shamrock ijo tuwa.
Agung
USD 86.50

Agung

Anyelir, mawar

Pesona Diwoso
USD 67.96

Pesona Diwoso

Mawar

Maturnuwun
USD 107.50

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 95.15

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Pasrah
USD 107.50

Pasrah

24 Mawar

Trisnane Wanito
USD 67.96

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 67.96

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso
USD 67.96

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Pantes
USD 77.23

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 67.96

Lembut

Lili lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 107.50

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Ngungkapke Trisno
USD 107.50

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 67.96

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kebecikan
USD 67.96

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Setya
USD 95.15

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 107.50

Puas

Anggrek lan mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 67.96

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Aku Dhuwekmu
USD 77.23

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top