Pangiriman kembang seger kang cepet in Islandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Reykjavík lan 6 kuta ing Islandia

Buket Misuwur ing Islandia


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila