Pangiriman kembang seger kang cepet in Israel. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jerusalem lan 15 kuta ing Israel

Israel ora duwe kembang nasional sing disetujoni kabeh uwong, nanging negara iku duwe sesambungan katresnan karo kembang. Kembang sing paling misuwur sing dianggep kembang nasional wong Israel yaiku kembang cyclamen lan anemon, nanging kembang duwe peran sing luwih gedhe ing budaya Israel tinimbang mung dadi kembang nasional. Barisan kembang lili Paskah ngebeki dalanan ing ibu kota Tel Aviv sajeroning perayaan Paskah wong Kristen; berarti iki dudu tradisi Yahudi. Kembang biasane ora digae nalika ana kepaten, nanging akeh wong Israel sing ndelehne karangan kembang neng kuburan. Kembang sing paling lumrah ing Israel yaiku anemon abang, lan isa dideleng ing musim semi neng gurun Negev. Neng kuta Haifa, festival kembang internasional tahunan dadi wektu sing tepak kanggo ndelok musim kembang sing indah nanging mung sedela iku, lan panggonan sing apik kanggo metik kembang neng pedesaan Israel yaiku ing Moshav Kedma.

Buket Misuwur ing Israel


Asli

Asli

12 Lili

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

    
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

    
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

    
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Trisno Ora Kebales

Karangan kembang jambon lan putih kang indah iki cocok kanggo cah wadon manis ing jero uripmu. Lili stargazer digabung karo lili putih, lan anyelir jambon bener-bener indah yen digabung karo mawar putih lan gypsophila. Stargazer jambon lan putih digabung karo lili putih ora mung nyolok, nanging aromane sing manis bakal ngisi ruangan kanthi gampang. Buket iki kondang ing Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalem Barat (القدس الغربية)   Rishon LeẔiyyon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , nanging uga ana ing kuta-kuta gedhe. Buket apik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange mekar luwih suwe.
Informasi