Pangiriman kembang seger kang cepet in Israel. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jerusalem lan 15 kuta ing Israel

Israel ora duwe kembang nasional sing disetujoni kabeh uwong, nanging negara iku duwe sesambungan katresnan karo kembang. Kembang sing paling misuwur sing dianggep kembang nasional wong Israel yaiku kembang cyclamen lan anemon, nanging kembang duwe peran sing luwih gedhe ing budaya Israel tinimbang mung dadi kembang nasional. Barisan kembang lili Paskah ngebeki dalanan ing ibu kota Tel Aviv sajeroning perayaan Paskah wong Kristen; berarti iki dudu tradisi Yahudi. Kembang biasane ora digae nalika ana kepaten, nanging akeh wong Israel sing ndelehne karangan kembang neng kuburan. Kembang sing paling lumrah ing Israel yaiku anemon abang, lan isa dideleng ing musim semi neng gurun Negev. Neng kuta Haifa, festival kembang internasional tahunan dadi wektu sing tepak kanggo ndelok musim kembang sing indah nanging mung sedela iku, lan panggonan sing apik kanggo metik kembang neng pedesaan Israel yaiku ing Moshav Kedma.

Buket Misuwur ing Israel


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

    
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Serenade

Serenade

Anggrek

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

    

Tawaran Khusus: Trisno Ora Kebales

Karangan kembang jambon lan putih kang indah iki cocok kanggo cah wadon manis ing jero uripmu. Lili stargazer digabung karo lili putih, lan anyelir jambon bener-bener indah yen digabung karo mawar putih lan gypsophila. Stargazer jambon lan putih digabung karo lili putih ora mung nyolok, nanging aromane sing manis bakal ngisi ruangan kanthi gampang. Buket iki kondang ing Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalem Barat (القدس الغربية)   Rishon LeẔiyyon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , nanging uga ana ing kuta-kuta gedhe. Buket apik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange mekar luwih suwe.
Informasi