Pangiriman kembang seger kang cepet in Israel. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jerusalem lan 15 kuta ing Israel

Israel ora duwe kembang nasional sing disetujoni kabeh uwong, nanging negara iku duwe sesambungan katresnan karo kembang. Kembang sing paling misuwur sing dianggep kembang nasional wong Israel yaiku kembang cyclamen lan anemon, nanging kembang duwe peran sing luwih gedhe ing budaya Israel tinimbang mung dadi kembang nasional. Barisan kembang lili Paskah ngebeki dalanan ing ibu kota Tel Aviv sajeroning perayaan Paskah wong Kristen; berarti iki dudu tradisi Yahudi. Kembang biasane ora digae nalika ana kepaten, nanging akeh wong Israel sing ndelehne karangan kembang neng kuburan. Kembang sing paling lumrah ing Israel yaiku anemon abang, lan isa dideleng ing musim semi neng gurun Negev. Neng kuta Haifa, festival kembang internasional tahunan dadi wektu sing tepak kanggo ndelok musim kembang sing indah nanging mung sedela iku, lan panggonan sing apik kanggo metik kembang neng pedesaan Israel yaiku ing Moshav Kedma.

Buket Misuwur ing Israel


Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Enom

Enom

Lili lan mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

    
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Trisno Ora Kebales

Karangan kembang jambon lan putih kang indah iki cocok kanggo cah wadon manis ing jero uripmu. Lili stargazer digabung karo lili putih, lan anyelir jambon bener-bener indah yen digabung karo mawar putih lan gypsophila. Stargazer jambon lan putih digabung karo lili putih ora mung nyolok, nanging aromane sing manis bakal ngisi ruangan kanthi gampang. Buket iki kondang ing Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalem Barat (القدس الغربية)   Rishon LeẔiyyon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , nanging uga ana ing kuta-kuta gedhe. Buket apik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange mekar luwih suwe.
Informasi