Pangiriman kembang seger kang cepet in Israel. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Jerusalem lan 15 kuta ing Israel

Israel ora duwe kembang nasional sing disetujoni kabeh uwong, nanging negara iku duwe sesambungan katresnan karo kembang. Kembang sing paling misuwur sing dianggep kembang nasional wong Israel yaiku kembang cyclamen lan anemon, nanging kembang duwe peran sing luwih gedhe ing budaya Israel tinimbang mung dadi kembang nasional. Barisan kembang lili Paskah ngebeki dalanan ing ibu kota Tel Aviv sajeroning perayaan Paskah wong Kristen; berarti iki dudu tradisi Yahudi. Kembang biasane ora digae nalika ana kepaten, nanging akeh wong Israel sing ndelehne karangan kembang neng kuburan. Kembang sing paling lumrah ing Israel yaiku anemon abang, lan isa dideleng ing musim semi neng gurun Negev. Neng kuta Haifa, festival kembang internasional tahunan dadi wektu sing tepak kanggo ndelok musim kembang sing indah nanging mung sedela iku, lan panggonan sing apik kanggo metik kembang neng pedesaan Israel yaiku ing Moshav Kedma.

Buket Misuwur ing Israel


Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

   

Tawaran Khusus: Trisno Ora Kebales

Karangan kembang jambon lan putih kang indah iki cocok kanggo cah wadon manis ing jero uripmu. Lili stargazer digabung karo lili putih, lan anyelir jambon bener-bener indah yen digabung karo mawar putih lan gypsophila. Stargazer jambon lan putih digabung karo lili putih ora mung nyolok, nanging aromane sing manis bakal ngisi ruangan kanthi gampang. Buket iki kondang ing Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalem Barat (القدس الغربية)   Rishon LeẔiyyon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , nanging uga ana ing kuta-kuta gedhe. Buket apik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange mekar luwih suwe.
Informasi