Ashdod Pangiriman Kembang

Ashdod yaiku pusat budhaya Israel. Suhu Mediterania sing anget cocok kanggo tuwuhe maneka jinis kembang. Lili lan tulip dadi sawangan umum ing kana wiwit mangsa semi. Saperangan jinis mawar thukul ing taman-taman lan kebon-kebon umum. Aster lan cosmos uwoh ing lemah-lemah kutha. Bebarengan karo mlati lan honeysuckle rambat pengunjung uga bisa ndelok tanduran rambat passiflora sing unik.
Trisno Tenan
USD 55.96

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Ramah
USD 78.35

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake
USD 55.96

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 55.96

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Mesem
USD 55.96

Mesem

Mawar

Godha
USD 55.96

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ambung
USD 78.35

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Pantes
USD 66.46

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Utomo
USD 78.35

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 92.34

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Memori Sing Nyenengake
USD 55.96

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Pangayoman
USD 92.34

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 55.96

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kajogo
USD 66.46

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Tansah Bebarengan
USD 66.46

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 92.34

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 55.96

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Panariman
USD 55.96

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)