Ashdod Pangiriman Kembang

Ashdod yaiku pusat budhaya Israel. Suhu Mediterania sing anget cocok kanggo tuwuhe maneka jinis kembang. Lili lan tulip dadi sawangan umum ing kana wiwit mangsa semi. Saperangan jinis mawar thukul ing taman-taman lan kebon-kebon umum. Aster lan cosmos uwoh ing lemah-lemah kutha. Bebarengan karo mlati lan honeysuckle rambat pengunjung uga bisa ndelok tanduran rambat passiflora sing unik.

Manis
USD 132.67

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno Tenan
USD 94.76

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Tansah Bebarengan
USD 115.07

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 132.67

Alus

24 Mawar lan lilac

Kamewahan
USD 94.76

Kamewahan

Mawar lan lili

Mesem
USD 94.76

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 94.76

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Ikatan Katresnan
USD 94.76

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Misterius
USD 115.07

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 170.57

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 115.07

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Sedep
USD 132.67

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA