Ashdod Pangiriman Kembang

Ashdod yaiku pusat budhaya Israel. Suhu Mediterania sing anget cocok kanggo tuwuhe maneka jinis kembang. Lili lan tulip dadi sawangan umum ing kana wiwit mangsa semi. Saperangan jinis mawar thukul ing taman-taman lan kebon-kebon umum. Aster lan cosmos uwoh ing lemah-lemah kutha. Bebarengan karo mlati lan honeysuckle rambat pengunjung uga bisa ndelok tanduran rambat passiflora sing unik.
Wanito Ayu
USD 55.34

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 91.32

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Wicaksono
USD 55.34

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 77.48

Nyawiji

24 mawar

Trisno sing Isinan
USD 62.26

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 91.32

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 65.72

Katresnan

12 Mawar

Ngedap-ngedapi
USD 55.34

Ngedap-ngedapi

Mawar

Godha
USD 55.34

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 77.48

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Salam
USD 77.48

Salam

24 Mawar

Apik Tenan
USD 62.26

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 55.34

Mesem

Mawar

Rujuk
USD 91.32

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Manis
USD 77.48

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 65.72

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Pantes
USD 65.72

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Spiritual
USD 91.32

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)