Haifa Pangiriman Kembang

Haifa yaiku kutha sejarah lan spiritual sing uga omah kanggo Taman Baha’i. Ing sakderetane dalan-dalan taman pengunjung bisa nyawang maneka jinis kembang ayu-ayu. Begonia abang campur karo aster kuning. Ing kana uga ana hamparan kembang sing dikebaki dahlia. Kembang sepatu gedhe lan akeh jinis mawar thukul ing sebageyan teras sing ana 19 tingkat cacahe.
Sedep
USD 77.59

Sedep

Lili lan mawar

Kepinginan
USD 91.44

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Apik Tenan
USD 62.35

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 91.44

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kekuwatan
USD 65.81

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Melodik
USD 77.59

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 91.44

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ngedap-ngedapi
USD 55.42

Ngedap-ngedapi

Mawar

Teguh
USD 65.81

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Sing Nyenengake
USD 65.81

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Kabingungan
USD 91.44

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kajogo
USD 65.81

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 65.81

Roso Anget

Lili lan mawar

Pesona Diwoso
USD 55.42

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Perawatan Ibu
USD 77.59

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 55.42

Bayangan

12 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 91.44

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Apik Banget
USD 55.42

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)