Jerusalem Barat Pangiriman Kembang

Jerusalem Kulon yaiku kutha sejarah penting sing ngemot saperangan kebon-kebon cilik. Kembang coneflower ungu thukul ing saindhenging kutha, bareng karo anemon kang ayu. Kembang susan mata coklat uga dadi pemandangan umum ing kana, bareng karo kembang matahari kuning padhang. Wilayah kulon uga omah kanggo saperangan semak Mawar Sharon sing padha mekrok ing mangsa semi.

Roso Anget
USD 116.83

Roso Anget

Lili lan mawar

Mesem
USD 96.20

Mesem

Mawar

Trisno Tenan
USD 96.20

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 162.17

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Tansah Bebarengan
USD 116.83

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Alus
USD 134.69

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 96.20

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Mesem
USD 96.20

Mesem

Mawar

Apik Banget
USD 162.17

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 96.20

Antusias

Mawar

Ikatan Katresnan
USD 96.20

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Minggat Karo Aku
USD 96.20

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA