Jerusalem Barat Pangiriman Kembang

Jerusalem Kulon yaiku kutha sejarah penting sing ngemot saperangan kebon-kebon cilik. Kembang coneflower ungu thukul ing saindhenging kutha, bareng karo anemon kang ayu. Kembang susan mata coklat uga dadi pemandangan umum ing kana, bareng karo kembang matahari kuning padhang. Wilayah kulon uga omah kanggo saperangan semak Mawar Sharon sing padha mekrok ing mangsa semi.
Lara Ati
USD 91.40

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Lembut
USD 55.39

Lembut

Mawar lan gypsophila

Kajogo
USD 65.78

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 62.32

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Minggat Karo Aku
USD 55.39

Minggat Karo Aku

Mawar

Prasojo Sing Endah
USD 55.39

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 99.71

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kepinginan
USD 91.40

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Enom
USD 55.39

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 55.39

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Arep-arep
USD 55.39

Arep-arep

Gerbera

Nutup Janji
USD 65.78

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 55.39

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ayu
USD 55.39

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet
USD 91.40

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 91.40

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Andhap Asor
USD 55.39

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Pangayoman
USD 91.40

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)