Tel Aviv Pangiriman Kembang

Tel Aviv diarani “kutha sing ora tau turu”. Kutha iki uga omah kanggo Taman Botani Universitas Tel Aviv sing ngemot luwih saka 3.800 tanduran asli negara Israel lan impor. Saperangan kembang kasebut kalebu iris abang gedhe lan salvia. Mawar teh, rambat lan hibrida thukul ing salah sijine 18 bangunan ing taman iku. Ing kana uga ana Agave raksasa sing bakal gawe gumun sapa wae.
Trisno sing Isinan
USD 93.11

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 115.87

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 82.77

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 136.57

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 82.77

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 82.77

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 82.77

Apik-apik

12 Mawar

Pikiran Swargo
USD 136.57

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Kekuwatan
USD 98.29

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 136.57

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Watek
USD 148.98

Watek

Mawar, gypsophila

Godha
USD 136.57

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 82.77

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 82.77

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 82.77

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 98.29

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Ayu
USD 82.77

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 82.77

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top