Tel Aviv Pangiriman Kembang

Tel Aviv diarani “kutha sing ora tau turu”. Kutha iki uga omah kanggo Taman Botani Universitas Tel Aviv sing ngemot luwih saka 3.800 tanduran asli negara Israel lan impor. Saperangan kembang kasebut kalebu iris abang gedhe lan salvia. Mawar teh, rambat lan hibrida thukul ing salah sijine 18 bangunan ing taman iku. Ing kana uga ana Agave raksasa sing bakal gawe gumun sapa wae.
Trisno sing Isinan
USD 62.82

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 78.18

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 55.84

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 92.14

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 55.84

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 55.84

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 55.84

Apik-apik

12 Mawar

Pikiran Swargo
USD 92.14

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Kekuwatan
USD 66.31

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 92.14

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Watek
USD 100.52

Watek

Mawar, gypsophila

Godha
USD 92.14

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 55.84

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 55.84

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 55.84

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 66.31

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Ayu
USD 55.84

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 55.84

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)