Pangiriman kembang seger kang cepet in Italia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Roma lan 408 kuta ing Italia

Kembang duwe peran penting ing budaya Italia, nanging nguwehi kembang krisan dianggep ora pantes. Masiya kembang krisan akeh sing mekar sajerone wulan-wulan musim gugur ing Italia, kembang iki nglambangne kepaten. Italia dadi tuan rumah kanggo pirang-pirang festival kembang, nanging sing paling spektakuler yaiku Festival Kembang sing diadakne ing Umbria. Wilayah sing subur iki dadi panggonan sing tepak kanggo metik kembang liar, lan kanggo ndelok salah sijine karpet kembang sing indah ing Italia. Ing ibukota Italia Roma, kembang-kembang penting isa didelok neng jerone pot kembang werna-werni lan ing pameran kembang. Gawanen kembang mawar kuning kanggo matur nuwun marang sing duwe omah mergo diundang mangan awan ing daerah Tuscany Italia, lan delehno kembang putih ing salah sijine altar gereja ing kawasan iku. 8 Desember iku dina Perawan Suci Maria, lan kembang biasane didelehne ing ngisore patung Perawan Maria ing Piazza di Spagna

Buket Misuwur ing Italia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   


Tawaran Khusus: Agung

Lili stargazer jambon lan putih ndadekne werna kontras marang lusinan mawar abang kang nyolok iki. Buket romantis iki cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Aroma lili stargazer sing awet ngisi udhara karo aromane sing romantis, dene mawar abang iku klasik lan elegan sing ngelingne trisnamu marang deweke. Buket iki kerep dipesen ing Milan (Milano), Napoli, Palermo, Roma, Turin (Torino) , nanging kondang ing meh kabeh kuta. Luwih apik ditambahi vas kanggo ngancani buket kang nyolok iki.
Informasi