Pangiriman kembang seger kang cepet in Italia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Roma lan 43 kuta ing Italia

Kembang duwe peran penting ing budaya Italia, nanging nguwehi kembang krisan dianggep ora pantes. Masiya kembang krisan akeh sing mekar sajerone wulan-wulan musim gugur ing Italia, kembang iki nglambangne kepaten. Italia dadi tuan rumah kanggo pirang-pirang festival kembang, nanging sing paling spektakuler yaiku Festival Kembang sing diadakne ing Umbria. Wilayah sing subur iki dadi panggonan sing tepak kanggo metik kembang liar, lan kanggo ndelok salah sijine karpet kembang sing indah ing Italia. Ing ibukota Italia Roma, kembang-kembang penting isa didelok neng jerone pot kembang werna-werni lan ing pameran kembang. Gawanen kembang mawar kuning kanggo matur nuwun marang sing duwe omah mergo diundang mangan awan ing daerah Tuscany Italia, lan delehno kembang putih ing salah sijine altar gereja ing kawasan iku. 8 Desember iku dina Perawan Suci Maria, lan kembang biasane didelehne ing ngisore patung Perawan Maria ing Piazza di Spagna

Buket Misuwur ing Italia


Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

    

Tawaran Khusus: Agung

Lili stargazer jambon lan putih ndadekne werna kontras marang lusinan mawar abang kang nyolok iki. Buket romantis iki cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Aroma lili stargazer sing awet ngisi udhara karo aromane sing romantis, dene mawar abang iku klasik lan elegan sing ngelingne trisnamu marang deweke. Buket iki kerep dipesen ing Milan (Milano)   Napoli  Palermo  Roma  Turin (Torino) , nanging kondang ing meh kabeh kuta. Luwih apik ditambahi vas kanggo ngancani buket kang nyolok iki.
Informasi