Pangiriman kembang seger kang cepet in Italia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Roma lan 43 kuta ing Italia

Kembang duwe peran penting ing budaya Italia, nanging nguwehi kembang krisan dianggep ora pantes. Masiya kembang krisan akeh sing mekar sajerone wulan-wulan musim gugur ing Italia, kembang iki nglambangne kepaten. Italia dadi tuan rumah kanggo pirang-pirang festival kembang, nanging sing paling spektakuler yaiku Festival Kembang sing diadakne ing Umbria. Wilayah sing subur iki dadi panggonan sing tepak kanggo metik kembang liar, lan kanggo ndelok salah sijine karpet kembang sing indah ing Italia. Ing ibukota Italia Roma, kembang-kembang penting isa didelok neng jerone pot kembang werna-werni lan ing pameran kembang. Gawanen kembang mawar kuning kanggo matur nuwun marang sing duwe omah mergo diundang mangan awan ing daerah Tuscany Italia, lan delehno kembang putih ing salah sijine altar gereja ing kawasan iku. 8 Desember iku dina Perawan Suci Maria, lan kembang biasane didelehne ing ngisore patung Perawan Maria ing Piazza di Spagna

Buket Misuwur ing Italia


Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

    
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

    
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Agung

Lili stargazer jambon lan putih ndadekne werna kontras marang lusinan mawar abang kang nyolok iki. Buket romantis iki cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Aroma lili stargazer sing awet ngisi udhara karo aromane sing romantis, dene mawar abang iku klasik lan elegan sing ngelingne trisnamu marang deweke. Buket iki kerep dipesen ing Milan (Milano)   Napoli  Palermo  Roma  Turin (Torino) , nanging kondang ing meh kabeh kuta. Luwih apik ditambahi vas kanggo ngancani buket kang nyolok iki.
Informasi