Pangiriman kembang seger kang cepet in Italia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Roma lan 43 kuta ing Italia

Kembang duwe peran penting ing budaya Italia, nanging nguwehi kembang krisan dianggep ora pantes. Masiya kembang krisan akeh sing mekar sajerone wulan-wulan musim gugur ing Italia, kembang iki nglambangne kepaten. Italia dadi tuan rumah kanggo pirang-pirang festival kembang, nanging sing paling spektakuler yaiku Festival Kembang sing diadakne ing Umbria. Wilayah sing subur iki dadi panggonan sing tepak kanggo metik kembang liar, lan kanggo ndelok salah sijine karpet kembang sing indah ing Italia. Ing ibukota Italia Roma, kembang-kembang penting isa didelok neng jerone pot kembang werna-werni lan ing pameran kembang. Gawanen kembang mawar kuning kanggo matur nuwun marang sing duwe omah mergo diundang mangan awan ing daerah Tuscany Italia, lan delehno kembang putih ing salah sijine altar gereja ing kawasan iku. 8 Desember iku dina Perawan Suci Maria, lan kembang biasane didelehne ing ngisore patung Perawan Maria ing Piazza di Spagna

Buket Misuwur ing Italia


Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   

Tawaran Khusus: Agung

Lili stargazer jambon lan putih ndadekne werna kontras marang lusinan mawar abang kang nyolok iki. Buket romantis iki cocok kanggo nyatakne yen awakmu mikirne deweke. Aroma lili stargazer sing awet ngisi udhara karo aromane sing romantis, dene mawar abang iku klasik lan elegan sing ngelingne trisnamu marang deweke. Buket iki kerep dipesen ing Milan (Milano)   Napoli  Palermo  Roma  Turin (Torino) , nanging kondang ing meh kabeh kuta. Luwih apik ditambahi vas kanggo ngancani buket kang nyolok iki.
Informasi