Bari Pangiriman Kembang

Bari, wonten ing pesisir Adriatik, kondang kalihan taman sekar ingkang spektakuler. Foresta di Mercadante memanjakan para turis sebagai tempat kanggo ngiyup sambil menikmati pemandangan kembang hostas lan violet. Iklim ingkang anget lan tropis ideal sanget kangge nguripne kembang sepatu ingkang mekar ganda lan tunggal. Kados ing negoro sanes, sekar lili pethak dados hiasan teng gereja wonten dinten Paskah, menawi sekar aster lan mawar ingkang misuwur teng taman ingkang di tandur kalih penduduk. Tulip lan sekar bakung mekar ing mongso semi, sakmenikno aster nderek ing mongso panas. Bugenvil, clematis lan morning glories meniko termasuk sekar ngerambat ingkang misuwur. Mergi – mergi dilapisi kalihan suket azalea ingkang warna-warni, lan sedoyo puspo ingkang ketingal teng kutho saget ditumbas ing peken kang terbuka.
Kasombongan
USD 102.62

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik
USD 73.30

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Guyonan
USD 83.77

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Optimis
USD 76.79

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 83.77

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 83.77

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 131.94

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Tau Setya
USD 83.77

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 102.62

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 102.62

Salam

24 Mawar

Kajogo
USD 83.77

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Memori Sing Nyenengake
USD 73.30

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 73.30

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Sabar
USD 73.30

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Dhuwekmu
USD 83.77

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 102.62

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Tansah Bebarengan
USD 83.77

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 73.30

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)