Bologna Pangiriman Kembang

Bologna kondang kalihan plazane, menara dan kafe terbukane, ananging nawakne lan ngeruhne macem-macem puspo ingkang ombo. Toko-toko kerep mradani nggen ngajeng bangunan kalih sekar aster, pansy lan petunia, sakmeniko gladioli ingkang sampun dikethok dados hiasan meja kang ayu. Sekar mum namung diagem wonten lelayuan. Tulip, daffodil, lan crocuses biasanipun ketingal ing mongso semi, lan wonten sakcacah mawar teng kutho ing mekare kondang sanget kagem hadiah. Bugenvil vines ingkang ngerambat lan suket azalea nyawang saking sakwalike tembok, lan sekar lili terompet pethak sampun dados pemandangan umum wanci Paskah, kagem persembahan teng gereja.
Utomo
USD 101.06

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Roso Anget
USD 82.50

Roso Anget

Lili lan mawar

Kepinginan
USD 114.81

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 75.62

Bangga

12 Mawar

Prayaan
USD 114.81

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Aku Dhuwekmu
USD 82.50

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 114.81

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kaendahan Spiritual
USD 114.81

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Bungah Arep Teko
USD 72.19

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 129.93

Watek

Mawar, gypsophila

Godaan
USD 114.81

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Panariman
USD 72.19

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 72.19

Ngaku Trisno

Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 72.19

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Apik-apik
USD 72.19

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 114.81

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi
USD 72.19

Ngedap-ngedapi

Mawar

Dewekan
USD 101.06

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top