Catania Pangiriman Kembang

Iklim ingkang anget lan cerah ing Catania njelasaken wono niki terus dienggeni sak dangune abad. Kutho Sisilia pesisir kondang sanget ing turis sakmeniko lan maningko dados griya kagem sak cacah tanduran lan sekar. Gunung Etna sampun nyugihaken lemah teng sekitare lan wonten katah kebun anggur, kebun zaitun, kebun buah lan kebun jeruk teng ngandape gunung berapi niku. Uwit - uwitan buah kang mekarne puspo warna jambon lan pethak wonten ing mongso semi lan mongso panas. Ing kutho, warga sering nanem sekar aster, anyelir, daylily, gladioli, lan allium pethak dan ungu. Sekar ingkang kondang liane maningko sekar bugenvil, wisteria lan lili terompet. Turis saget nemokne sedoyo sekar niku lan sekar laine disade ing peken terbuka.
Nyolowedi
USD 114.88

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 114.88

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kelanggengan
USD 72.23

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 101.12

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Memori Sing Nyenengake
USD 72.23

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Ngaku Trisno
USD 72.23

Ngaku Trisno

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 72.23

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kasenengan Rahasia
USD 114.88

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 130.01

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 101.12

Agung

12 Mawar lan lili

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 114.88

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Tabah
USD 114.88

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 114.88

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 72.23

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke
USD 114.88

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 72.23

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tansah Sehat
USD 82.55

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 72.23

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top