Florence Pangiriman Kembang

Florence, Griya kagem katah karya saking empu Renaissance ageng, meniko griya kangge Taman Boboli kang misuwur. Teng mriko njenengan saget nemoaken beberapa patung abad kaping 16 lan kaping 18, lan mergi ing tengen kiwane kebak mawar ingkang ngarah teng museum. Taman umum lan pribadi teng Florence dikebaki kalih macem – macem sekar. Anyelir, sekar aster lan pansy meniko paling digandrungi sarengan kalih gladioli, menawi puspo mum diagem kangge tondo lelayu teng Italia. Kebun Raya Orto meniko daya tarik sanesipun kang kedah disawang, kalihan sekar lili, anggrek, azalea lan jenis kaktus ing saget ngembang.
Enak
USD 116.89

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Apik Banget
USD 132.29

Apik Banget

Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 73.49

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 83.99

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 73.49

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Apik-apik
USD 73.49

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 73.49

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Kesan Sing Awet
USD 116.89

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Tentrem
USD 73.49

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 73.49

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 132.29

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kamewahan
USD 73.49

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Sehat
USD 83.99

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Enom
USD 73.49

Enom

Lili lan mawar

Abadi
USD 102.89

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 73.49

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Prayaan
USD 116.89

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 73.49

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top