Genowa Pangiriman Kembang

Genoa minangka panggonan turis kang misuwur, kanthi akeh pesisir,museum, toko lan taman ingkang nggumunke. Ingkang paling populer punika Villa Durazzo-Pallavicini, kalihan pergola, kreteg kagem lampahan lan Taman Inggris tradisional. Niku nyuguhaken suket dekoratif abrit lan jambon ing dicampur kalih aster, mum, anyelir, verbena, kosmos lan coreopsis. Bagean ingkang sanesipun saking taman niki nduweni hiasan kembang aster ing dicampur kalihan brown eye Susan lan Salvia. Ing mongso semi, Impatiens utowo pacar air, begonia lan tulip podo mekar. Sakmeniko tanduran ing luwih duwur kados canna lan daylily. Katah kretek ing wonten tanduran bugenvil vines utowo bugenvil ingkang ngerambat,lan sak meniko wonten mergi ingkang gadah lengkungan sing ketutup kalih mawar. Sejajar kalihan tetanduran ingkang ngerambat meniko wonten ugi mawar hibrida lan mawar teh. Jenis ingkang gadah wewangian klasik/sepuh, menawi mekar wonten akhir mongso semi lan awal mongso panas, wangine saget ngebaki taman ingkang piyambake tuwuh.
Royalti
USD 82.06

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Sing Ditinggalke
USD 114.20

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Saklawase
USD 71.80

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Butuhke Sliramu
USD 114.20

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Tau Setya
USD 82.06

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 71.80

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 71.80

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Lembut
USD 71.80

Lembut

Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 71.80

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 75.22

Kaendahan Abadi

Mawar

Modern
USD 71.80

Modern

Gerbera, lili lan aster

Ora iso lali
USD 71.80

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 114.20

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Nutup Janji
USD 82.06

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Tansah Sehat
USD 82.06

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 100.53

Nyawiji

24 mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 71.80

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 71.80

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)