Messina Pangiriman Kembang

Messina maningko griyo kagem sejumlah gerejo bersejarah, kalihan Fountain of Orion ingkang kondang. Ing cakete telogo ing Ganzirri cocok sanget kagem santai lan nyawang oleander, krep myrtles, azalea, mawar lan bottlebrush ingkang tukhul piyambak. Wonten ing kutho, taman pribadi dados panggenan macem – macem jenis sekar kados bunga allium, bunga kembang sepatu dan mawar hibrida. Pinten – pinten taman nggadahi sekar mawar ingkang gadah wangi sing klasik. Daisies, anyelir lan aster kondang sanget kagem tanduran pot, lan asring saget dipun tingal wonten ing ngajengan toko. gladioli, kosmos lan coreopsis ugi kalihan sekar taman ingkang kondang sanese, lan warga remen nyukani sekar kasebat lan sekar asli sanese kagem bebono tumrap tiang ingkang dipun trisnani.
Wiwitan Kekancan
USD 100.31

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 113.96

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kaendahan Spiritual
USD 113.96

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 71.65

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 81.88

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Pesona Diwoso
USD 71.65

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 71.65

Apik Banget

6 Mawar

Kepinginan
USD 100.31

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Pesona Diwoso
USD 71.65

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 71.65

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 113.96

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Ngapusi
USD 71.65

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 71.65

Enom

Lili lan mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 71.65

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan
USD 100.31

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 71.65

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kajogo
USD 81.88

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Abadi
USD 100.31

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top