Mestre Pangiriman Kembang

Mestre, senadyan caket kalihan Venesia, anangin gadah luwih katah lahan ingkang saget digarap, dadose wonten luwih katah tetanduran lan sekar wontwn ing daerah kasebat. Dusty miller, geranium, anyelir lan aster misuwur sanget minangka tetanduran maring pot sami saene kadow wonten ing taman sekar. Toko-toko ingkang wonten sekar kasebat wonten ing ngajenge berarti toko meniko wau bika lan sadean, ananging toko-toko ingkah wonten sekar mums ing ngajenge berarti toko kasebat tutup amargi lelayu. Gladiola ndamel tampilang minongko kalih, sekar potong lan sekar ingkang temancep duwur ingkang tuwuh wonten kebun warga. Azalea dan oleander dados bates antarane mergi lan kaki lima, lan wonten katah sekar mawar ingkang warna warni saking macem-macem jenis tuwuh wonten ing katah kebune warga. Sakmeniko astible, sekar globe, lan aster niku sedoyo sekar ingkang misuwur sanese wonten ing Mestre.
Trisno Sing Asing
USD 71.42

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Pesona Diwoso
USD 71.42

Pesona Diwoso

Mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 71.42

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 71.42

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Polos
USD 113.60

Polos

24 Mawar lan aster

Misterius
USD 81.63

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ndelok Sing Cepet
USD 113.60

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Rujuk
USD 113.60

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 81.63

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 71.42

Arep-arep

Gerbera

Optimis
USD 74.82

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kepinginan
USD 99.99

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 71.42

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun
USD 113.60

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Apik-apik
USD 71.42

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 71.42

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Pantes
USD 81.63

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 113.60

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)