Padova Pangiriman Kembang

Padua, wonten ing Lor Italia,kondang kalihan Basilika St Anthony wonten abad kaping 13. Kafe alit bioso wonten ing mergi kutho, lan katah ingkang gadah begonia, petunia, pansy utawi sekar aster gerbera. Menawi njenengan ningali Mum,njenengan kedah mandeg lan ngewenehi pakurmatan kagem tiang ingkang lelayu, amargi sekar niki namung diagem sepindah wonten wanci kados niki. Sak dangune wanci Prapaskah lan Paskah,tiang-tiang Kristen mbeto godhong palem lang sekar lonceng pethak, lan sakmeniko katah griyo koco lokal ingkang nyade anggrek kagem persebahan. Orto Botanico ing Padova, ingkang asalipun saking tahun 1545, sampun nampung 7.000 langkung spesies tetanduran lan sekar, saking lily raksasa, anggrek lan kaktus ingkang ngembang kanthi godong ti, kuping gajah lan trinoma. Sakmeniko sekar sanesipun ingkang kalebet mawar, sekar kerucut, lan sekar aster. Wonten ing njobo griyo koco, oleanders, bugenvil lan uwit cherry mekar tergantung kalihan mongsone.
Ora iso lali
USD 73.31

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Memori Sing Nyenengake
USD 73.31

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Misterius
USD 83.78

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 102.63

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ngapusi
USD 73.31

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 73.31

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 102.63

Agung

12 Mawar lan lili

Tansah Sehat
USD 83.78

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Nyenengake
USD 73.31

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 102.63

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 131.96

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Watek
USD 131.96

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 102.63

Sedep

Lili lan mawar

Bayangan
USD 73.31

Bayangan

12 Mawar

Andhap Asor
USD 73.31

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 102.63

Asli

12 Lili

Pesona Diwoso
USD 73.31

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno
USD 73.31

Ngaku Trisno

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)