Padova Pangiriman Kembang

Padua, wonten ing Lor Italia,kondang kalihan Basilika St Anthony wonten abad kaping 13. Kafe alit bioso wonten ing mergi kutho, lan katah ingkang gadah begonia, petunia, pansy utawi sekar aster gerbera. Menawi njenengan ningali Mum,njenengan kedah mandeg lan ngewenehi pakurmatan kagem tiang ingkang lelayu, amargi sekar niki namung diagem sepindah wonten wanci kados niki. Sak dangune wanci Prapaskah lan Paskah,tiang-tiang Kristen mbeto godhong palem lang sekar lonceng pethak, lan sakmeniko katah griyo koco lokal ingkang nyade anggrek kagem persebahan. Orto Botanico ing Padova, ingkang asalipun saking tahun 1545, sampun nampung 7.000 langkung spesies tetanduran lan sekar, saking lily raksasa, anggrek lan kaktus ingkang ngembang kanthi godong ti, kuping gajah lan trinoma. Sakmeniko sekar sanesipun ingkang kalebet mawar, sekar kerucut, lan sekar aster. Wonten ing njobo griyo koco, oleanders, bugenvil lan uwit cherry mekar tergantung kalihan mongsone.
Ora iso lali
USD 108.65

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Memori Sing Nyenengake
USD 108.65

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Misterius
USD 124.17

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 152.10

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ngapusi
USD 108.65

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 108.65

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 152.10

Agung

12 Mawar lan lili

Tansah Sehat
USD 124.17

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Nyenengake
USD 108.65

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 152.10

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 195.56

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Watek
USD 195.56

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 152.10

Sedep

Lili lan mawar

Bayangan
USD 108.65

Bayangan

12 Mawar

Andhap Asor
USD 108.65

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 152.10

Asli

12 Lili

Pesona Diwoso
USD 108.65

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno
USD 108.65

Ngaku Trisno

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top