Palermo Pangiriman Kembang

Palermo yaiku kutha pinggir pantai kang ayu lan duwe iklim anget sing cocok kanggo tuwuhe macem-macem kembang. Mawar abang lan poppy putih bisa ditemokake ing ameh saben kebon. Mawar teh lan hibrida dadi kembang populer liyane, bareng karo gerbera lan anyelir. Kembang clematis jambon lan abang nutupi tembok-tembok lan pager-pager kutha. Pengunjung uga bisa ndelok gladiola lan lili uwoh ing Palermo.
Utomo
USD 99.94

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Mulyo
USD 113.54

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Tenan
USD 71.39

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 113.54

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 113.54

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Trisno Rahasia
USD 81.59

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 71.39

Tentrem

8 Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 71.39

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 128.50

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 113.54

Polos

24 Mawar lan aster

Roso Anget
USD 81.59

Roso Anget

Lili lan mawar

Wicaksono
USD 71.39

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 81.59

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 71.39

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kamewahan
USD 71.39

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 71.39

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Pengarep-arep
USD 71.39

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 113.54

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)