Palermo Pangiriman Kembang

Palermo yaiku kutha pinggir pantai kang ayu lan duwe iklim anget sing cocok kanggo tuwuhe macem-macem kembang. Mawar abang lan poppy putih bisa ditemokake ing ameh saben kebon. Mawar teh lan hibrida dadi kembang populer liyane, bareng karo gerbera lan anyelir. Kembang clematis jambon lan abang nutupi tembok-tembok lan pager-pager kutha. Pengunjung uga bisa ndelok gladiola lan lili uwoh ing Palermo.
Lembut
USD 72.88

Lembut

Mawar lan gypsophila

Enom
USD 72.88

Enom

Lili lan mawar

Bungah
USD 72.88

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 72.88

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 72.88

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Lara Ati
USD 115.91

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 72.88

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Aku Dhuwekmu
USD 83.29

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Salam
USD 102.03

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 72.88

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 83.29

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Asli
USD 102.03

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 76.35

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 72.88

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Apik Tenan
USD 76.35

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 115.91

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Agung
USD 93.70

Agung

Anyelir, mawar

Alus
USD 102.03

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)