Roma Pangiriman Kembang

Kutha Roma kondhang amarga saperangan alesan. Salah sijine yaiku kebon botani sing dibangun khusus kanggo kutha ing taun 1883 dening kaluwarga Corsini. Mawar saka kabeh jinis sing ditandur ing taman kasebut, bebarengan karo tulips, krokus lan bakung. Aster werna-werni lan gladiola bisa kerep ditemokake ing pot-pot keramik. Gerbera, kembang matahari lan anyelir mini uga bisa ditemokake thukul ing kutha kuna iki.
Salam
USD 149.84

Salam

24 Mawar

Lara Ati
USD 170.23

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Dewekan
USD 149.84

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 170.23

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 192.65

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 122.32

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 107.03

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tansah Sehat
USD 122.32

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Polos
USD 170.23

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 107.03

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 192.65

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kasenengan
USD 170.23

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 170.23

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Sasmito
USD 107.03

Sasmito

Mawar lan gladiol

Modern
USD 107.03

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 122.32

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Setya
USD 149.84

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Mulyo
USD 170.23

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top