Taranto Pangiriman Kembang

Minangka kutho angkatan laut ingkang penting, Taranto gadah pesisir lan taman ingkang sae. Wonten ing pesisir, katah sekar asli mriki mekar ing mongso semi, kados sekar aster, anyelir lan " love in a mist ". Wonten ing kutho, wonten taman lan kebon pribadi ingkang kebak kalih mawar, gladioli, coreopsis lan kosmos. Sawetoro salvia lan astilbe ugi kelebu wonten ing sekar misuwur sanese. Cuaca ingkang anget ideal sanget kagem nuwuhne allium raksasa lan sekar globe. Pansies dan petunia dados tetanduran pot ingkang misuwur lan sering dipun semelehake teng njaban toko lan restoran. Tiger lan daylily mekar ing akhir mongso semi, lan lily terompet pethak dados bebungahan utawi persembahan Paskah ingkang sae. Lemah berpasir wonten ing caket pesisir sae kangem tuwuhe heather. Sakmeniko wau, sekar lokal kasebat katah disadeni wonten ing peken ingkang rame.
Trisno Marang Alam
USD 101.02

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 72.16

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Alus
USD 101.02

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 72.16

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Arep-arep
USD 72.16

Arep-arep

Gerbera

Trisno Rahasia
USD 82.47

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 72.16

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi
USD 72.16

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 114.76

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 72.16

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Pengarep-arep
USD 72.16

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu
USD 101.02

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 82.47

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Bangga
USD 75.59

Bangga

12 Mawar

Nyenengake
USD 72.16

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 114.76

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Pantes
USD 82.47

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Pangayoman
USD 114.76

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)