Trieste Pangiriman Kembang

Trieste, Kutho ing pesisir Adriatik, kawangun kalihan tiang Romawi kuno. Ing kutho niki wonten istana abad pertengahan sarengan kalih museum, pertokoan lan galeri seni. Wonten ing Val Rosandra njenengan ditareni menek tebing, lan njenengan saget ningali oleander lan azalia ing mekar sakdawane dalan minggah. Bottlebrushes lan krep myrtles tukhul piyambak teng daerah niku, sarengan kalih kembang liar sanesipun ingkang katah. Mawar ingkang tukhul lan diuri –uri kondang kangge diwenehne tumrap bebungahan. Kembang poppy, kembang aster lan anyelir mini podo mekar ing padang rumput dan kebon warga sarengan kalihan gladioli lan kosmos. Mums namung diwedalne wonten wanci lelayu mawon, ananging kembang pansy wonten pot lan petunia saget disawang sak wayah-wayah. Wonten ing mongso semi, kembang tulip, kembang daffodil lan bunga allium mekar wonten ing kebone warga. Sakmeniko asters ugi misuwur kagem diwenehne wontening karangan sekar, lan saget ditilangi dining sade wonten plaza kutho.
Misterius
USD 81.71

Misterius

12 Mawar

Aku Nyekel Sliramu
USD 71.50

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Apik Banget
USD 128.70

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 113.72

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kepinginan
USD 113.72

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Watek
USD 128.70

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 71.50

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kesan Sing Awet
USD 113.72

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Trisno Tenan
USD 71.50

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 113.72

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Urip Sing Nyenengake
USD 81.71

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Godha
USD 113.72

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 81.71

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Sabar
USD 71.50

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Apik Banget
USD 71.50

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 128.70

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kekuwatan
USD 81.71

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 71.50

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top