Venesia Pangiriman Kembang

Venesia, kutho ingkang di damel ing pulo-pulo alit lan tempuk kalihan kanal, sejatine kekurangan lahan ananging mboten kekurangan taman ingkang elok. Biennale Gardens ing wonten sedawane Grand Canal dados tuan rumah festival seni tahunan kutho bersejarah. Mergi ingkang katah uwit – uwitan lan lengkungan ingkang dipun lapisi wisteria kondang sanget wonten antarane turis. Sekar ingkang disuguhaken wonten taman antawisipun sekar kerucut, coreopsis dan kosmos. Godong anthurium ingkang warna-warni lan hostas ageng kang tukhul ing panggenan iyup. Griya koco nyimpen kaktus kang ngembang lan anggrek ingkang alus. Sawetoro mums namung diwedalne wanci lelayu, gladioli, anyelir lan sekar aster saget disawang ing wonten sedoyo penjuru. Mawar meniko dados sekar ingkang istimewa paling diremeni, lan tiap – tiap werno duweni arti ingkang bedo. Katah sekar saget ditemokne disade wonten sedawane kanal lan teng plaza.
Sasmito
USD 71.97

Sasmito

Mawar lan gladiol

Optimis
USD 75.40

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno
USD 71.97

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 114.47

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Asli
USD 100.76

Asli

12 Lili

Arep-arep
USD 71.97

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 75.40

Kaendahan Abadi

Mawar

Minggat Karo Aku
USD 71.97

Minggat Karo Aku

Mawar

Godha
USD 71.97

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 71.97

Pesona Diwoso

Mawar

Wanito Ayu
USD 71.97

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Joyo
USD 71.97

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasetyan
USD 100.76

Kasetyan

24 Mawar

Andhap Asor
USD 71.97

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kamewahan
USD 71.97

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 100.76

Nyawiji

24 mawar

Tansah Bebarengan
USD 82.26

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Manis
USD 100.76

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)