Verona Pangiriman Kembang

Panggenan dipun ceritaaken lakon Romeo lan Juliet saking Shakespeare, Verona maningko kutho kalihan sesaenan ingkang alami. Telogo Garda, telogo paling ageng teng Italia, sae sanget kangge nitih perau lang ngelangi,lan katah tanduran lan sekar ing kawasan niki saget ditingal wanci njenengan wonten mriko. Oleanders, suket bottlebrush lan azalea tukhul piyambak ing perengan, lan teng balkon ingkang madep teng telogo saget ningali kembang petunia wontening pot, mawar lan bugenvil. Geranium mekar wonten ing sasi ingkang asrep lan kembang poppy liar mekar ning mongso panas. Kadosdene tiang Italia sanesipun, tiang Verona trisno sanget kalihan mawar piyambake mbeto arti khusus wonten in tiap – tiap warnane. Wonten ing pusat kutho, kembang aster teng pot sering dipun paringaken wonten ngajeng pintu, lan sekar meniko asring dipun sade wonten peken terbuka.
Teguh
USD 122.43

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Tau Setya
USD 122.43

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani
USD 170.38

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 192.83

Apik Banget

Mawar

Trisno Sing Murni
USD 192.83

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Aku Leren Dhisik
USD 107.13

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 107.13

Mesem

Mawar

Polos
USD 170.38

Polos

24 Mawar lan aster

Enak
USD 170.38

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Isih Trisno Sliramu
USD 107.13

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 170.38

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 170.38

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 107.13

Arep-arep

Gerbera

Guyonan
USD 122.43

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Ramah
USD 149.98

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 170.38

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Prasojo Sing Endah
USD 107.13

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kamewahan
USD 107.13

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top