Pangiriman kembang seger kang cepet in Jamaika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kingston lan 6 kuta ing Jamaika

Buket Misuwur ing Jamaika


Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

    
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Bangga

Bangga

12 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

    
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar