Pangiriman kembang seger kang cepet in Jamaika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kingston lan 6 kuta ing Jamaika

Buket Misuwur ing Jamaika


Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila