Pangiriman kembang seger kang cepet in Jamaika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kingston lan 6 kuta ing Jamaika

Buket Misuwur ing Jamaika


Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

    
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar