Pangiriman kembang seger kang cepet in Jamaika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kingston lan 6 kuta ing Jamaika

Buket Misuwur ing Jamaika


Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

    
Asli

Asli

12 Lili

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

    
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

    
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek