Pangiriman kembang seger kang cepet in Jepang. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tokyo lan 234 kuta ing Jepang

Wong Jepang kerep nggunakne kembang kanggo ngungkapne rasa sing ora isa diungkapne lan dadi bagian budaya sing penting marang wong Jepang. Kembang kaya sakura lan krisan iku kembang nasionale Jepang, nanging wong Jepang uga nganggep penting kembang liyane. Dina Ibu dilambangne karo menehi kembang krisan sing wernane indah, dene mawar kuning diwenehne minangka lambang cemburu sing ora iso diungkapne. Sakdurunge budal lunga ing wektu tertentu, wong Jepang ngucapne pamit karo nguwehi buket kembang sweet pea. Ibukota Tokyo sing modern banget iku, dadi tuan rumah Festival Kembang Internasional ing sekitare patung kuno Buddha. Sajerone Hana-Matsuri, digawekne gedung-gedung cilik saka kembang lan dideleh neng ngisore kuil sing ana replikane bayi Buddha ing jerone. Pakulinan sing misuwur ing Jepang yaiku seni pemandangan kembang lan digelar saben musim semi.

Buket Misuwur ing Jepang

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

    

Tawaran Khusus: Enom

Kembang abang lan putih tansah dadi pilihan sing kondang kanggo karangan kembang lan tatanane prasaja lan elegan. Lili putih kang indah diubengi karo mawar abang kang indah ndadekne efek sing dramatis lan elegan. Karangan kembang iki mesti cocok kanggo kahanan apa wae, masiya Dina Valentine iku salah sijine dina prei sing luwih kondang. Buket abang lan putih iki kondang ing Nagoya-shi (名古屋 - shi )   Ōsaka-shi (大阪)   Sapporo-shi (札幌 - shi )   Tokyo (東京)   Yokohama-shi (横浜 - shi ) , lan kuta-kuta gedhe liyane. Vas kang indah mung mbantu menehi kesan dramatis lan nyolok marang karangan kembang iki. Ungkapna yen awakmu sayang marang deweke nganggo karangan kembang sing indah iki.
Informasi