Pangiriman kembang seger kang cepet in Jepang. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tokyo lan 234 kuta ing Jepang

Wong Jepang kerep nggunakne kembang kanggo ngungkapne rasa sing ora isa diungkapne lan dadi bagian budaya sing penting marang wong Jepang. Kembang kaya sakura lan krisan iku kembang nasionale Jepang, nanging wong Jepang uga nganggep penting kembang liyane. Dina Ibu dilambangne karo menehi kembang krisan sing wernane indah, dene mawar kuning diwenehne minangka lambang cemburu sing ora iso diungkapne. Sakdurunge budal lunga ing wektu tertentu, wong Jepang ngucapne pamit karo nguwehi buket kembang sweet pea. Ibukota Tokyo sing modern banget iku, dadi tuan rumah Festival Kembang Internasional ing sekitare patung kuno Buddha. Sajerone Hana-Matsuri, digawekne gedung-gedung cilik saka kembang lan dideleh neng ngisore kuil sing ana replikane bayi Buddha ing jerone. Pakulinan sing misuwur ing Jepang yaiku seni pemandangan kembang lan digelar saben musim semi.

Buket Misuwur ing Jepang

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Bangga

Bangga

12 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

    
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    

Tawaran Khusus: Enom

Kembang abang lan putih tansah dadi pilihan sing kondang kanggo karangan kembang lan tatanane prasaja lan elegan. Lili putih kang indah diubengi karo mawar abang kang indah ndadekne efek sing dramatis lan elegan. Karangan kembang iki mesti cocok kanggo kahanan apa wae, masiya Dina Valentine iku salah sijine dina prei sing luwih kondang. Buket abang lan putih iki kondang ing Nagoya-shi (名古屋 - shi )   Ōsaka-shi (大阪)   Sapporo-shi (札幌 - shi )   Tokyo (東京)   Yokohama-shi (横浜 - shi ) , lan kuta-kuta gedhe liyane. Vas kang indah mung mbantu menehi kesan dramatis lan nyolok marang karangan kembang iki. Ungkapna yen awakmu sayang marang deweke nganggo karangan kembang sing indah iki.
Informasi