Pangiriman kembang seger kang cepet in Jepang. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tokyo lan 234 kuta ing Jepang

Wong Jepang kerep nggunakne kembang kanggo ngungkapne rasa sing ora isa diungkapne lan dadi bagian budaya sing penting marang wong Jepang. Kembang kaya sakura lan krisan iku kembang nasionale Jepang, nanging wong Jepang uga nganggep penting kembang liyane. Dina Ibu dilambangne karo menehi kembang krisan sing wernane indah, dene mawar kuning diwenehne minangka lambang cemburu sing ora iso diungkapne. Sakdurunge budal lunga ing wektu tertentu, wong Jepang ngucapne pamit karo nguwehi buket kembang sweet pea. Ibukota Tokyo sing modern banget iku, dadi tuan rumah Festival Kembang Internasional ing sekitare patung kuno Buddha. Sajerone Hana-Matsuri, digawekne gedung-gedung cilik saka kembang lan dideleh neng ngisore kuil sing ana replikane bayi Buddha ing jerone. Pakulinan sing misuwur ing Jepang yaiku seni pemandangan kembang lan digelar saben musim semi.

Buket Misuwur ing Jepang

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

    
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Misterius

Misterius

12 Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    
Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Enom

Kembang abang lan putih tansah dadi pilihan sing kondang kanggo karangan kembang lan tatanane prasaja lan elegan. Lili putih kang indah diubengi karo mawar abang kang indah ndadekne efek sing dramatis lan elegan. Karangan kembang iki mesti cocok kanggo kahanan apa wae, masiya Dina Valentine iku salah sijine dina prei sing luwih kondang. Buket abang lan putih iki kondang ing Nagoya-shi (名古屋 - shi )   Ōsaka-shi (大阪)   Sapporo-shi (札幌 - shi )   Tokyo (東京)   Yokohama-shi (横浜 - shi ) , lan kuta-kuta gedhe liyane. Vas kang indah mung mbantu menehi kesan dramatis lan nyolok marang karangan kembang iki. Ungkapna yen awakmu sayang marang deweke nganggo karangan kembang sing indah iki.
Informasi