Pangiriman kembang seger kang cepet in Jepang. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tokyo lan 234 kuta ing Jepang

Wong Jepang kerep nggunakne kembang kanggo ngungkapne rasa sing ora isa diungkapne lan dadi bagian budaya sing penting marang wong Jepang. Kembang kaya sakura lan krisan iku kembang nasionale Jepang, nanging wong Jepang uga nganggep penting kembang liyane. Dina Ibu dilambangne karo menehi kembang krisan sing wernane indah, dene mawar kuning diwenehne minangka lambang cemburu sing ora iso diungkapne. Sakdurunge budal lunga ing wektu tertentu, wong Jepang ngucapne pamit karo nguwehi buket kembang sweet pea. Ibukota Tokyo sing modern banget iku, dadi tuan rumah Festival Kembang Internasional ing sekitare patung kuno Buddha. Sajerone Hana-Matsuri, digawekne gedung-gedung cilik saka kembang lan dideleh neng ngisore kuil sing ana replikane bayi Buddha ing jerone. Pakulinan sing misuwur ing Jepang yaiku seni pemandangan kembang lan digelar saben musim semi.

Buket Misuwur ing Jepang

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Enom

Kembang abang lan putih tansah dadi pilihan sing kondang kanggo karangan kembang lan tatanane prasaja lan elegan. Lili putih kang indah diubengi karo mawar abang kang indah ndadekne efek sing dramatis lan elegan. Karangan kembang iki mesti cocok kanggo kahanan apa wae, masiya Dina Valentine iku salah sijine dina prei sing luwih kondang. Buket abang lan putih iki kondang ing Nagoya-shi (名古屋 - shi )   Ōsaka-shi (大阪)   Sapporo-shi (札幌 - shi )   Tokyo (東京)   Yokohama-shi (横浜 - shi ) , lan kuta-kuta gedhe liyane. Vas kang indah mung mbantu menehi kesan dramatis lan nyolok marang karangan kembang iki. Ungkapna yen awakmu sayang marang deweke nganggo karangan kembang sing indah iki.
Informasi