Ōsaka-shi Pangiriman Kembang

Osaka yaiku kutha penting, nomer loro sawise Tokyo. Kutha diisi karo kembang-kembang jambon ing mangsa semi saka wit sakura lan wit prem. Candi ing kutha kerep dikupeng mlati wangi lan kembang rambat honeysuckle. Anggrek sing ayu lan teratai jambon uga dadi sawangan umum ing kene. Akeh taman pribadi diisi karo mawar, gladiola lan aster, sing uga bisa ditemokake in candi-candi.
Ndelok Sing Cepet
USD 120.01

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Asli
USD 106.75

Asli

12 Lili

Tabah
USD 120.01

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Leren Dhisik
USD 76.25

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Ngapusi
USD 76.25

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Serenade
USD 120.01

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 76.25

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ora iso lali
USD 76.25

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Pangayoman
USD 120.01

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 137.25

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kebecikan
USD 76.25

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kaendahan Abadi
USD 77.57

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 76.25

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Tansah Bebarengan
USD 86.19

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 120.01

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 76.25

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Abadi
USD 106.75

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kasempurnan
USD 106.75

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)