Ōsaka-shi Pangiriman Kembang

Osaka yaiku kutha penting, nomer loro sawise Tokyo. Kutha diisi karo kembang-kembang jambon ing mangsa semi saka wit sakura lan wit prem. Candi ing kutha kerep dikupeng mlati wangi lan kembang rambat honeysuckle. Anggrek sing ayu lan teratai jambon uga dadi sawangan umum ing kene. Akeh taman pribadi diisi karo mawar, gladiola lan aster, sing uga bisa ditemokake in candi-candi.
Trisno Sing Murni
USD 136.74

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Godha
USD 119.57

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Apik Banget
USD 119.57

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 75.97

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Nutup Janji
USD 85.88

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Katresnan Sing Awet
USD 106.35

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 75.97

Kamewahan

Mawar lan lili

Aku Leren Dhisik
USD 75.97

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Teguh
USD 85.88

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 75.97

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Pantes
USD 85.88

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 75.97

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 77.29

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 75.97

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Tentrem
USD 75.97

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 106.35

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 75.97

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 136.74

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)