Nagoya-shi Pangiriman Kembang

Nagoya yaiku salah siji pusat ekonomi Jepang. Kutha iki dikebaki karo kembang jambon saka wit sakura nalika mangsa semi. Ing wanci bebarengan, pengunjung uga bisa ndelok teratai jambon padha mekrok. Anggrek umum thukul ing kutha iki. Tulip lan kembang pansy raksasa biasane ditandur ing taman umum lan pribadi. Warga kutha sing rame iki uga nuwuhake mawar maneka werna lan jinis.
Dewekan
USD 107.78

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Tansah Sehat
USD 87.02

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Watek
USD 138.57

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 121.16

Serenade

Anggrek

Sedep
USD 107.78

Sedep

Lili lan mawar

Kabingungan
USD 121.16

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 87.02

Roso Anget

Lili lan mawar

Kelanggengan
USD 76.98

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Rangkul
USD 87.02

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 76.98

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Pengarep-arep
USD 76.98

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 87.02

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 87.02

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 76.98

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Misterius
USD 87.02

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 121.16

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Pasrah
USD 121.16

Pasrah

24 Mawar

Nyenengake
USD 76.98

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)