Nagoya-shi Pangiriman Kembang

Nagoya yaiku salah siji pusat ekonomi Jepang. Kutha iki dikebaki karo kembang jambon saka wit sakura nalika mangsa semi. Ing wanci bebarengan, pengunjung uga bisa ndelok teratai jambon padha mekrok. Anggrek umum thukul ing kutha iki. Tulip lan kembang pansy raksasa biasane ditandur ing taman umum lan pribadi. Warga kutha sing rame iki uga nuwuhake mawar maneka werna lan jinis.
Wicaksono
USD 76.60

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Sabar
USD 76.60

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Tansah Bebarengan
USD 86.60

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 86.60

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Arep-arep
USD 76.60

Arep-arep

Gerbera

Kaendahan sing Apik Banget
USD 76.60

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 77.94

Bangga

12 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 76.60

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kasenengan Rahasia
USD 120.57

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 107.25

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Joyo
USD 76.60

Joyo

Lili lan mawar

Asli
USD 107.25

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 76.60

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget
USD 76.60

Apik Banget

6 Mawar

Kasenengan
USD 120.57

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 120.57

Pasrah

24 Mawar

Katresnan
USD 86.60

Katresnan

12 Mawar

Ngapusi
USD 76.60

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)