Tokyo Pangiriman Kembang

Tokyo yaiku ibukutha Jepang lan kutha paling gedhe sak donya. Kutha iki uga omah kanggo Taman Tokyo Yoyogi sing ngemot taman cacahe papat. Wit-wit sakura padha mekrok dadi kembang kelir jambon nalika mangsa semi. Taman Perancis ngemot saperangan jinis mawar. Uga ana taman Inggris sing diisi lavender. Taman Jepang tradisional dikebaki karo anggrek eksotis lan lili wangi.

Maturnuwun
USD 142.47

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Bayangan
USD 80.78

Bayangan

12 Mawar

Kabingungan
USD 142.47

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 80.78

Sasmito

Mawar lan gladiol

Teguh
USD 102.81

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Ngungkapke Trisno
USD 142.47

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasetyan
USD 113.09

Kasetyan

24 Mawar

Kepinginan
USD 113.09

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Alus
USD 113.09

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 142.47

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kaendahan sing Apik Banget
USD 80.78

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Wong Enom
USD 80.78

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA