Yokohama-shi Pangiriman Kembang

Yokohama yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Jepang. Taman Sankeien ngutamakake desain tradisional. Pengunjung bakal seneng karo telu pagoda tingkat lan pemandangan saka anggrek eksotis uga kembang teratai. Aster kuning padhang kerep diwenehake minangka hadiah, bebarengan karo anyelir maneka werna. Mawar jambon dadi kembang favorit liyane ing kutha sing rame iki.
Apik Tenan
USD 76.55

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Enom
USD 75.24

Enom

Lili lan mawar

Kepinginan
USD 118.42

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 118.42

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Polos
USD 118.42

Polos

24 Mawar lan aster

Trisno Tenan
USD 75.24

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 118.42

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Perawatan Ibu
USD 105.34

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Wanito Ayu
USD 75.24

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 105.34

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Asing
USD 75.24

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 75.24

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 75.24

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Minggat Karo Aku
USD 75.24

Minggat Karo Aku

Mawar

Nyawiji
USD 105.34

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 85.05

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Bayangan
USD 75.24

Bayangan

12 Mawar

Kasempurnan
USD 105.34

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)