Yokohama-shi Pangiriman Kembang

Yokohama yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Jepang. Taman Sankeien ngutamakake desain tradisional. Pengunjung bakal seneng karo telu pagoda tingkat lan pemandangan saka anggrek eksotis uga kembang teratai. Aster kuning padhang kerep diwenehake minangka hadiah, bebarengan karo anyelir maneka werna. Mawar jambon dadi kembang favorit liyane ing kutha sing rame iki.
Lara Ati
USD 119.35

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Pantes
USD 85.72

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 85.72

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 75.83

Lembut

Lili lan gypsophila

Panariman
USD 75.83

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Agung
USD 95.62

Agung

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 106.17

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kabingungan
USD 119.35

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 75.83

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 85.72

Katresnan

12 Mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 85.72

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Alus
USD 106.17

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 75.83

Ngaku Trisno

Mawar

Mulyo
USD 119.35

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Kamewahan
USD 75.83

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 119.35

Polos

24 Mawar lan aster

Watek
USD 136.50

Watek

Mawar, gypsophila

Roso Anget
USD 85.72

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)